Infoaften | Studér på UCLA i Californien

KILROY København, København K
Drømmer du om et studieophold på University of California, Los Angeles? Mød en repræsentant fra UCLA og mød en studievejleder til en snak om hvordan du kommer afsted.

Den 21. september holder vi infoaften om studieophold på UCLA i Californien. Grib denne unikke chance til at møde en repræsentant fra universitetet og bliv klog på dine muligheder for et studieophold i USA.

Læs mere om UCLA her.
Tilmeld dig allerede i dag, da vi har begrænset antal pladser.

University of California, Los Angeles

UCLA Extension (UNEX) tilbyder programmer i et antal specialområder og fag såsom marketing, ingeniør, finans og screenwriting. Med i uddannelsen er praktikophold som giver den perfekte kombination af akademisk viden og arbejdserfaring. Denne viden og træning giver ikke kun dit CV et boost, det forbereder dig også på videreuddannelse og arbejdslivet.

Hvis du ikke ønsker at tage en hel uddannelse i Californien, kan du også læse på UCLA i et semester eller to. Som Study Abroad studerende kan du tage fag enten fra UCLA Extension, UCLA College of Letters and Science eller begge steder fra. Hvis du gør dette, er det mulighed for at overføre fagene til dit universitet i Danmark.

Usa California Santa Barbara Beach Siluette Sunset

Tilmelding til arrangementet

 

 

 

Tilmeld mig!
Contact