KILROY Study Abroad Messe 2017

København K
KILROY Study Abroad Fair 2017 d. 31. august kl. 15-18

Drømmer du om at læse et semester eller en hel uddannelse i udlandet, men er i tvivl om, hvor du skal starte og slutte, fordi det virker uoverskueligt og svært at tage fat på? Får du ondt i maven ved tanken om at gå i krig med udlandsstipendieordningen og SU-lån? Eller er du i tvivl om det skal være Australien eller Californien dit livs store oplevelse skal gå til?

Så kom til KILROYs Study Abroad Fair og bliv klogere på dine muligheder for et studieophold i udlandet! Her kan du møde en masse top-universiteter fra hele verden, samtidigt med at du kan få råd og vejledning til ansøgningsprocessen og finansieringen af dit ophold hos vores studievejledere. Du kan desuden høre oplæg fra netop hjemvendte studerende, der har erfaret et studieophold i udlandet på egen krop.

Hvad får du ud af messen?

  1. Du får styr på finansiering og lærer at finde rundt i junglen af udlandsstipendium, udlandsstudielån og effektiv legatsøgning.

  2. Du får uundværlig viden om ansøgningsprocessen! Deltag i et oplæg fra KILROYs studievejledere og hør hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Sug desuden til dig af erfaring, når tidligere studerende fortælle om deres oplevelser og erfaringer i udlandet. 

  3. Du får afklaret hvilket universitet, der passer til dig! Tag en runde blandt de mange universiteter og hør hvad de kan tilbyde dig. 

Tid og sted

Dato: Torsdag den 31. august 2017
Sted: Festsalen på Store Kannikestræde 19, 1169 København K
Tid: Kl. 15.00-18.00
Indgang: GRATIS 

Tidsplan for foredrag

Kl. 15.15 - 15.40: Studieophold i udlandet  & Erfaringer fra tidl. studerende
En studievejleder fra KILROY fortæller om vejledningsprocessen, og hvordan du kan komme på studie- eller praktikophold i udlandet. Desuden kan du høre Maria fortælle om sit studieophold i USA og erfaringer med ansøgningsprocessen.

Kl. 15.45 - 16.10: Sådan finansierer du dit udenlandsophold
Et ophold i udlandet kan være en bekostelig affære, men frygt ej! Vores studievejleder fortæller i dette oplæg om de muligheder du har for at finansiere dit ophold. Udover vejledning til SU'en, får du tips og tricks til en succesfuld legatansøgning og vejledning til dit budget.

Kl. 16.15 - 16.45: Studieophold i udlandet & Erfaringer fra tidl. studerende
En studievejleder fra KILROY fortæller om vejledningsprocessen, og hvordan du kan komme på studie- eller praktikophold i udlandet. Desuden kan du høre Maria fortælle om sit studieophold i USA og erfaringer med ansøgningsprocessen.

Universiteter du kan møde

Nedenfor finder du en oversigt over hvilke udenlandske universiteter du kan møde den 31. august. Vær opmærksom på at denne liste opdateres løbende.

Australien:

Griffith University
Curtin University
Monash University
Queensland University of Technology
RMIT University
University of Sydney
University of the Sunshine Coast
University of Western Australia
University of New South Wales

New Zealand:

Auckland University of Technology

USA:

California State University San Marcos
California State University Monterey Bay
University of California, Los Angeles (Extension)
Berkeley College
Green River College
Foothill & De Anza Colleges

Canada:

Thompson Rivers University

Asien:

Curtin Singapore

England:

London Metropolian University

 

Studiemessen er gratis!

Tilmelding til arrangementet

 

 

 

Tilmeld mig!
Contact