• aug23

  Konkurrence: Vind et rejsegavekort på 5000 kr.

  Vind et KILROY rejsegavekort på 5000 kr. fra Gouda!

  Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at tilmelde dig den gratis Study Abroad Messe i København 31. august fra 15.00 - 18.00. På dagen vil du få udleveret en lille konkurrenceseddel med nogle spørgsmål du skal svare på.

  Sedlen afleveres i baren, hvor du desuden kan nyde godt af en masse gratis lækre snacks, øl og sodavand.

  Vi trækker lod blandt alle deltagere d. 4. septemebr 2017.

  Vi glæder os til at møde dig!

   

   

   

 • aug22

  Universiteter du kan møde til KILROY Study Abroad Fair

  KILROYs Study Abroad messe er en oplagt mulighed for dig, som overvejer et studieophold i udlandet. På messen kan du møde top-universiteter fra hele verden og det er derfor en fantastisk mulighed for at få talt med repræsentanter fra de forskellige universiteter og høre mere om ansøgningsprocesser, udbudte fag, ... Læs mere
 • aug18

  Vil du studere i udlandet? 6 gode råd fra en tidligere studerende!

  I efteråret 2016 tog Maria et semester på Griffith University i Australien. Her er hendes 6 bedste råd til dig, der overvejer at tage af sted på studieophold - uanset hvor du gerne vil hen.

  Der kan være langt fra drømmen om et studieophold til du rent faktisk ankommer i f.eks. Australien, USA eller Singapo... Læs mere
 • aug02

  Kom du ikke ind på drømmeuddanelsen i Danmark?

  I Danmark er der hård kamp om de mest populære studier, og derfor er det ikke alle, der får deres førstevalg i forbindelse med studieoptaget i disse dage. Var du en af de uheldige, så fortvivl ej, du kan stadig søge ind på drømmeuddannelsen i udlandet!

  Eftersom du ikke fik den plads, du havde håbet på i Danmark, skal ... Læs mere
 • jul19

  De 5 fedeste campus-placeringer

  Når planlægningen af et studieophold i udlandet begynder er der mange spørgsmål som melder sig...

  Hvor og hvad skal jeg læse? Hvordan kommer jeg af sted? Kan jeg få merit for mine fag? Vi vil ikke kede dig med svarene på disse spørgsmål, men i stedet vise dig de fede campuses du kan studere på. Vores studievejledere har samlet en liste over ... Læs mere
 • jul14

  Hvordan får jeg råd til at læse i udlandet?

  Måske drømmer du om at læse

  et semester i Sydney, en hel bachelor i England eller måske din kandidat i Californien, men din første tanke er: "Hvordan får jeg råd til at bo og læse i udlandet?"

  Herunder vil vi kort opsumere hvad du kan forvente at få med dig af indtægter under dit studieophold i udlandet, og... Læs mere
 • jul14

  Perth eller Singapore?

  På Curtin University kan du studere nærmest alt. De mest populære uddannelser er inden for business, medie/film, sundhed eller ingeniørskab. Du finder uden tvivl en uddannelse, der passer til dig.

  Uanset om du ønsker at læse en bachelor, kandidat eller blot et enkelt semester, kan vi hjælpe dig med at få studiedrømmene opfyldt.

  Den svære beslutning Curtin e... Læs mere
 • jul03

  Sæt X i kalenderen - KILROY Study Abroad Fair 2017

  Så er det snart tid til den store årlige KILROY Study Abroad Fair 2017.

  USA, Australien, England, Kina, New Zealand, Canada, Vietnam, Singapore, Japan, Dubai – Mulighederne er mange... Hvor drømmer du om at læse et semester?

  På vores KILROY Study Abroad Fair kan du møde repræsentanter fra højtrangerede universitet... Læs mere
 • jul03

  8 gode grunde til at du bør læse et semester på Hawaii

  Let's be real. Ingen har rigtig brug for grunde til at studere på Hawaii. Alene det faktum, at det er Hawaii, er grund nok i sig selv. Her får du bl.a. vanvittig smuk natur, lækkert klima og skønne mennesker. Læn dig tilbage, og tjek de 10 gode grunde til, hvorfor du bør læse et semester på Hawaii Pacific Univ... Læs mere
 • jun30

  7 ting du vil opleve når du studerer i udlandet

  Har du studeret i udlandet? Uanset om du har været af sted et enkelt semester eller på enten en hel bachelor- eller kandidatuddannelse, så kan du helt sikkert nikke genkendende til det meste, der står beskrevet herunder. Har du endnu ikke været af sted, så kan du med sikkerhed se frem til nedenstående scenarier:

  1. ... Læs mere
Contact