• jun20

  Fik du afslag? Læs din kandidat i udlandet

  Er du blandt de næsten 50 %, som ikke er blevet optaget på en kandidatuddannelse? For mange ansøgere og for få pladser, gør adgangskravene tilsvarende høje og netop derfor har hundredevis af ny udklækkede bachelorstuderende fået afslag om optagelse på drømmestudiet!

  Læs din Master/kandidat i udlandet Til trods for et stigende pres fra regeringen, om at op mod 50 % af alle studerende skal læse i udlandet inden 2020, kan det fortsat være en besværlig proces, at rejse ud gennem et dansk universitet. Ofte har uddannelsesinstitutionen et begrænset antal universiteter de samarbejder med, samt få studiepladser til rådighed!

  Det bør dog ikke afholde dig fra at få opfyldt drømmen om den rette masteruddannelse og studieopholdet i udlandet.

  (Kandidatgrad og Mastergrad er samme uddannelsesniveau, men med den forskel at en Master kan... Læs mere
 • jun20

  Hvordan får jeg råd til at læse i udlandet?

  Måske drømmer du om at læse et semester i Sydney, en hel bachelor i England eller måske din kandidat i Californien, men din første tanke er:

  "Hvordan får jeg råd til at bo og læse i udlandet?"

  Herunder vil vi kort opsumere hvad du kan forvente at få med dig af indtægter under dit studieophold i udlandet, og i hvil... Læs mere
 • jun03

  Gratis studievejledning om studier i udlandet

  Hvis du aldrig har læst i udlandet, har du måske en ide om at det er hamrende besværligt at komme af sted. Måske du drømmer om at gå på et college i USA eller læse på et universitet i New York eller Sydney, men du kan bare ikke tage de første spæde skridt mod drømmen.

  Lad KILROY kort fortælle dig, hvor nemt det er at kom... Læs mere
Contact