• feb16

  Studér på nogle af verdens bedste universiteter med KILROY!

  Er det vigtigt for dig at få en lang videregående uddannelse? Og kunne du tænke dig at studere på et af de bedste universiteter i verden? Sammen med KILROY kan din studiedrøm gå i opfyldelse. Vi samarbejder nemlig med flere af verdens højest rangerede universiteter!

  For nylig udgav Times Higher Education den globalt anerkendte liste over verdens bedste universiteter for 2016-2017, og flere af vores samarbejdspartnere ligger i toppen af denne liste - ét universitet ligger endda i top 10. Med andre ord; søger du studie i udlandet gennem KILROY, har du gode muligheder for at få en god uddannelse fra et anerkendt universitet.

  Nedenfor ser du en oversigt over nogle af vores samarbejdsuniversiteter og deres rangering:  

  Blandt top 50:

  University of California,... Læs mere
 • feb09

  5 gode grunde til at læse på Curtin University

  Du overvejer at læse et semester i udlandet, siger du? Det forstår vi godt. Vi forstår også godt, at der er mange universiteter at vælge imellem, og derfor vil vi gerne gøre valget lidt nemmere for dig. Her får du 5 gode grunde til, at du bør læse (minimum) et semester på Curtin University i Perth.

  1. Sundhedsuddanne... Læs mere
 • feb01

  Har du dét der skal til for at blive iværksætter på QUT?

  Drømmer du om at starte din egen virksomhed en dag? Ja, måske har du allerede en god forretningsidé, uden at vide hvor du skal starte? KILROY hjælper dig tættere på drømmen.

  Ved at studere iværksætteri på QUT i Brisbane, et af de førende universiteter inden for feltet, er du ét skridt tættere på at opfylde dine drømme.

  Som ... Læs mere
 • jan24

  10 gode grunde til at studere i Asien

  Der er fantastiske oplevelser forude for dig, som vælger at studere i Asien. Når du krydser kontinenter for at tage din uddannelse, oplever du meget mere end hjemme i det kedelige klasselokale. Hele verden ligger for dine fødder! 

  1. Det er billigt I Asien er det generelt meget billigere at leve, og du kan spise masser af lækker mad og... Læs mere
 • jan23

  Beste universiteiten in Australië 2017

  Wil jij in Australië studeren? Informeer jezelf dan goed over de kwaliteit van je toekomstige universiteit, want je doet je studie in het buitenland toch het liefst aan een top universiteit? Hieronder vind je de beste Australische universiteiten op een rij.

  Top 5 universiteiten in Australië

  1. University of Melbourne
  2. Au... Læs mere
 • jan06

  Gik du glip af udveksling gennem dit universitet?

  Mange studerende får i disse dage svar på deres ansøgning om et studieophold i udlandet, og hvis du er én af dem, der fik afslag på din ansøgning af den ene eller anden grund, så lad dig ikke slå ud. Lad KILROY arrangere dit studieophold. Du vil fortryde, hvis du ikke kommer af sted. Tro os!

  Hos KILROY har vi et u... Læs mere
Contact