Visa til praktik i USA

j1 visa til usa - få hjælp med j1 visa

Visa krav

Vi tilbyder denne service til både studerende gennem vores placerings-service, såvel som en seperat service til studerende der allerede har en praktikplads. Læs venligst de følgende betingelser igennem grundigt før du udfylder en ansøgning.

Kriterier for at opnå J1-visa

  • Ansøgere skal være fuldtidsstuderende eller have bestået for nyligt (maksimalt 12 måneder siden studiet blev afsluttet).
  • Ansøgeren skal være mindst 18 år.
  • Ansøgeren skal have tilstrækkelige sprogkompetencer på engelsk til at arbejde for en virksomhed i USA.
  • Ansøgere skal være indskrevet på en akademisk uddannelse af mindst et års varighed. Uddannelsen skal føre til en akademisk titel.
  • Praktikopholdet skal være relevant for ansøgerens studie i hjemlandet.
  • Hvis ansøgeren tidligere har taget praktikophold i USA skal han eller hun bevise at den nye træning ikke svarer til den forhenværende.

Specielle kriterier for ansøgere der har afsluttet uddannelse

Ansøgere der har afsluttet uddannelse senest 12 måneder forinden og har relevant arbejdserfaring kan også søge om et J-1 visa. Dette kaldes Praktisk Karriere Træning.

  • Ansøgeren skal have videregående uddannelse af mindst 2 års varighed.
  • Praktikpladsen skal være relateret til ansøgerens uddannelse.
  • Ansøgeren skal have mindst et års relevant erhvervserfaring.

Begrænsninger når man arbejder på et J1-visa

Et J1-visa tillader kun praktikanter at arbejde i stillinger der kræver specielle kompetencer. Dette betyder at jobbet bør kræve noget teoretisk viden. Ufaglærte opgaver som eksempelvis arbejde som receptionist, kontorassistent, kasserer eller bartender vil i de fleste tilfælde ikke opnå tilladelse.

Andre typer arbejde som ikke tillades på et J1-visa

  • Au-pair arbejde, rengøring og andet hjemligt arbejde så som børnepasning.
  • Spejderleder, Lejrleder.
  • Medicin/sygepleje eller andre områder der involverer terapi, vejledning, pleje eller diagnose af medicinsk, psykiatrisk eller psykologisk art.
  • Farmaceutisk relateret arbejde.
  • Dyrlærge eller dyrepasser.
  • Pilot eller i besætningen på en båd eller et fly.
  • Lærere eller trænere.
  • Midlertidigt arbejde eller konsulentarbejde.

Kontakt KILROY for at få mere information om J1-visummet.

Vil du ansøge om et visa til praktik i USA
Kontakt KILROY
Contact