Praktikprogram i Australien

visa til australien - praktikvisum

Visum til praktikophold i Australien

Når du tager på praktikophold i Australien kan du bruge Working Holiday Maker visa. Dette visum er mere kendt for at blive brugt af ferierejsende, der ønsker at forlænge deres ophold med arbejde, men det er også brugbart, når du tager på praktikophold i Australien.

Et Working Holiday-visa giver dig 12 måneders opholds- og arbejdstilladelse. I Australien får du mulighed for en 12 måneders forlængelse hvis du opfylder minimumskravet; mindst 3 måneders arbejde indenfor landbrug (plukke frugt på en gård). Du kan kun arbejde i 6 måneder for den samme arbejdsgiver. Husk at fremsende røngtenbilleder af din brystkasse samt en sundhedserklæring hvis du vil arbejde på hospitaler, skoler eller børnehaver.

Hvad er et Working Holiday Maker visa?

Australien tilbyder et Working Holiday Maker program der giver unge rejsende mulighed for at holde en forlænget ferie i Australien og tjene penge gennem korte ansættelser. Dette visum kan bruges til dit praktikophold. Det giver dig op til 12 måneders opholds- og arbejdstilladelse i Australien.

Er der aldersbegrænsning på working holiday maker visa?

Ja. Du skal være mellem 18 og 30 år når du ansøger.

Hvad koster et working holiday maker visa?

Der er et ikke-refunderbart gebyr på visumansøgningen. For specifikke priser kontakt venligst KILROY

Hvor længe er working holiday maker visa gyldigt?

Når først du har fået tildelt dit working holiday maker visa, har du 12 måneder til at ankomme til Australien. Du kan blive i landet i op til 12 måneder fra den dag du rejser ind i Australien.

Kan jeg forlade Australien efter indrejse på et working holiday maker visa?

Ja. Du kan ud- og indrejse i Australien så mange gange du ønsker mens dit visum er gyldigt.

Hvor længe kan jeg arbejde på et working holiday maker visa?

Du kan varetage midlertidigt arbejde i Australien i op til 6 måneder ad gangen for en arbejdsgiver. Du kan også læse i op til 4 måneder.

Kan jeg blive længere?

Hvis du har (eller tidligere har haft) et Working Holiday visa og arbejder i Australiens regionale områder, har du mulighed for at forlænge dit ophold med 12 måneder på et nyt working holiday visum. For at være egnet skal du have afsluttet 3 måneders arbejde på en gård/frugtplukning i et af Australines regionale områder. Husk at undersøge om det arbejde du udfører og det regionale område lever op til kravene. Hvor længe du kan blive i Australien hvis du tildeles et nyt working holiday visum afhænger af dine omstændgheder under ansøgningstidspunktet. Der er alvorlige straffe for at opholde sig i landet uden et gyldigt visum. Det kan også være at du modtager forbud mod i fremtiden at besøge Australien. Du kan ansøge om et nyt  Working Holiday visum enten mens du er i Australien på dit første visum, eller på et senere tidspunkt. 

Hvordan ansøger jeg om et working holiday maker visa?

Kontakt KILROY, og vi vil hjælpe dig med working holiday ansøgningsprocessen.

Hvor mange penge skal jeg medbringe?

Du skal bevise at du har adgang til penge nok til at forsørge dig selv i begyndelsen af dit ophold. Dette gøres typisk ved fremvisning af kontoudskrift. Du skal også have en flybillet ud af landet - enten hjem, eller til en ny destination. Alternativt kan du vise at du har tilstrækkeligt penge til at købe en flybillet senere.

Hvor kan jeg blive klogere på andres oplevelser omkring Working holiday i Australien?

Få information far andre der allerede er i Australien på Working Holiday Visa her www.australia.com/whv-videos-uk.aspx eller www.facebook.com/AustralianWorkingHoliday

 

 

Jeg vil vide mere!
Kontakt KILROY

 

 

Relaterede videoer om Working Holiday i Australien:

 

 

 

Contact