Uddannelser i USA

Uddannelser i USA er generelt af høj standard
Deltag i KILROY Study Abroad Fair 2014

Study Abroad Fair

06. september 2014 København K
Deltag i årets helt store internationale studiemesse!
Læs mere
”Verdens bedste uddannelse” kaldes blandt andet en eksamen fra et amerikansk universitet.

Det er vigtigt at du vælger en skole som er akkrediteret, at du kan få studiepenge fra SU, at skolen matcher dit studieniveau og at du får en uddannelse som du også kan bruge i Danmark.

Du kommer til at starte med at læse på undergraduate niveau (bachelor) som i USA tager ca. 4 år og når du har fuldført studierne får du en Bachelor's degree.

Det første skoleår i USA kan opfattes som enkelt, da du her læser grundkurser som ligner kurserne fra det danske gymnasium. Generelt læser man ca. 12 grundkurser som kan spredes lidt ud og tages i løbet af din 4-årige uddannelse.

Der findes også community/junior college. Der læser du en 2-årig kort Associates degree (kort videregående uddannelse) for senere hen at kunne fortsætte på 4-årigt universitet og fuldføre din Bachelor's degree på blot 2 år. Dette er et godt alternativ for dig som har en lav afgangskarakter fra gymnasiet.

En stor fordel ved at studere i USA er at du kan læse hvad du vil; om det så er Business, Psykologi, Dans, Fysik, Arkitektur, Design, Fotografi, Engelsk eller måske til pilot eller veterinær. m.m.

Er du nervøs for om dit engelske er for dårligt? Så er det vigtigt at vide at sproget er det mindste at være bekymret om, det kommer helt af sig selv uden at du tænker over det. Det kan selvfølgelig tage lidt længere tid at studere på engelsk i begyndelsen, men det er ikke usædvanligt at man begynder at tænke og drømme på engelsk efter bare et par uger.

Generelt begynder studieåret i august og slutter i maj, med en pause på 3-4 uger over julen. Som fuldtidsstuderende læser du 4-6 parallelle kurser i løbet af en termin. Et få antal skoler tilrettelægger et terminssystem på fire terminer (quarters) hvilket indebærer en lidt anderledes opsætning.

Vil du studere i USA? Få mere information.
Samarbejdsuniversiteter i USA

 

Kontakt KILROY for mere information om sportslegater i USA
Kontakt os
Contact