Studier i udlandet med KILROY

Når du skal planlægge et kortere eller længere studieophold i udlandet er der ingen grænser for mængden af spørgsmål som dukker op, og KILROY er til for at hjælpe dig med at komme af sted på udlandsophold. Måske du ønsker svarene på:
  • Hvordan betaler jeg for mit studieophold? 
  • Hvordan ansøger jeg? 
  • Hvilke lande skal jeg læse i? 
  • Kan jeg stole på at det akademiske niveau er højt nok?
  • Hvilke tests skal jeg tage?
  • Og meget, meget andet. Læs mere her og bliv klogere på hvordan du kan komme af sted og blive optaget på et universitet i udlandet.

Hvordan kan KILROY hjælpe dig med at studere i udlandet?

Hvordan kan KILROY hjælpe dig med at studere i udlandet?
KILROY tilbyder studievejledning til dig der ønsker at læse i udlandet. Vi hjælper dig med din ansøgning, praktiske forberedelser og vi ved alt omkring omkostninger og udgifter ved studier i udlandet. Alle vores studievejledere har selv studeret i udlandet.
Kontakt KILROY Info om studievejledning

Hvor kan jeg studere i udlandet?

Hvor kan jeg studere i udlandet?
KILROY arbejder tæt sammen med universiteter i: USA, Australien, New Zealand, Kina, Dubai, England, Singapore og Vietnam. Vores partneruniversiteter besidder en høj akademisk standard, og alle forelæsninger er på engelsk.
Kontakt KILROY Søg universiteter

Hvad kan jeg studere i udlandet?

Hvad kan jeg studere i udlandet?
Du kan tage en hel Bachelor eller Kandidat uddannelse i udlandet. Du kan også studere et semester i udlandet som en del af din uddannelse. Vores partner-universiteter udbyder studieretninger indenfor en bred vifte af områder.
Kontakt KILROY Søg på studieretninger

Hvad koster det at studere i udlandet?

Hvad koster det at studere i udlandet?
Omkostninger og finansiering kan skabe bekymring hos mange der ønsker at læse i udlandet. Typiske spørgsmål er: Hvad koster det at studere? Hvad er leveomkostningerne? Kan jeg søge legater? KILROY's studievejledere hjælper dig med hele processen.
Kontakt KILROY Læs om finansiering i udlandet

Profiler af studerende

Profiler af studerende
Er du nysgerrig efter at lære mere om hvordan det i virkeligheden er at studere i udlandet? Vi har snakket med nogle af vores fantastiske studerende der studerer i udlandet og du kan læse deres historier her.
Se de studerendes historier Se video profiler
Contact