Uddannelser i udlandet

Uddannelse i udlandet
Drømmer du om et studieophold i udlandet? KILROY kan hjælpe dig uanset om du ønsker at læse en hel bachelor, kandidat eller et semester i udlandet. Du kan bl.a. studere i USA, England, Australien eller Kina!

KILROY er repræsentant for mere end 45 universiteter i hele verden. Igennem et tæt samarbejde med disse universiteter hjælper vi danske studerende med at opfylde deres drømme om et studieophold i udlandet. Vi tager hånd om hele processen og guider dig til et succesfuldt ophold.

College i USA

Collegestudier i USA

College i USA er en helt unik studieoplevelse og et semester eller et år på College er henvendt til dig der lige er blevet færdig med gymnasiet, og til dig som endnu er lidt i tvivl om hvad du skal læse.

Læs mere om College i USA


Et semester eller to i udlandet (Study Abroad)

Læs et semester eller to i udlandetStudér et et semester eller to i udlandet. Det er ofte muligt at ens danske uddannelsesinstitution er villig til at meritoverføre de fag du ønsker at tage i udlandet, hvis du allerede er tilknyttet en dansk uddannelse.

Læs mere om study abroad i udlandet


Bachelor i udlandet

Læs en hel bachelor i udlandet

For studerende som allerede har afsluttet en gymnasial eller kortere videregående uddannelse. En bachelor tager typisk mellem 3 og 4 år.

Læs mere om bachelor i udlandet


Master (kandidat) i udlandet

Læs en hel Master (kandidat) i udlandet

Hvis du allerede har fuldført en bacheloruddannelse er du muligvis kvalificeret til en Master eller kandidatuddannelse i udlandet. En Master tager fra 1 til 2 år, afhængig af hvilket land du ønsker at tage den.

Læs mere om Master (Kandidat) i udlandet


Universitetsgrader i udlandet

Bolognaprocessen er et internationalt system der opdeler videregående uddannelsesniveauer ind i Bachelor niveau, Kandidat niveau og forsker niveau.

Denne forklaring forenkler processen for de studerende der ønsker at studere i udlandet og gør det nemmere for danske arbejdsgivere at forstå og evaluere uddannelserne fuldført ved udenlandske universiteter.

I det følgende er indsat en tabel, der illustrerer hvordan de danske uddannelsesniveauer kan sammenlignes med uddannelsesniveauerne i udlandet. 

Studieniveau i Danmark Studieniveau i udlandet Grad i Danmark International grad
Mellemlang videregående uddannelse

Undergraduate

Kort videregående

Bachelor

Associate degree

Bachelor's degree

Lang videregående uddannelse Postgraduate Kandidat

Graduate Certificate

Graduate Diploma

Master's degree

 

Vil du vide mere om studieophold i udlandet?
Kontakt os

 

 

I de fleste tilfælde kan du få din uddannelse finansieret i op til 2 år og tage din SU med til udlandet.

Læs i udlandet - Studer i udlandet - Uddannelse i udlandet

Læs i udlandet og få international erfaring på dit CV.

Læs i udlandet - uddannelser i udlandet - tag din uddannelse i usa, australien, england eller new zealand

Læs i Australien, Canada, Dubai, England, Japan, New Zealand, Singapore, Vietnam, USA. I nogle lande kan du have et studiearbejde mens du læser, fx. i Australien.

Har du spørgsmål om uddannelser i udlandet?
Kontakt en studievejleder
Contact