Bachelor i udlandet

Bachelor i udlandet
Alle der er kvalificeret til uddannelse på højere niveau, på universiteter i Europa, kan tage en bachelor i udlandet.

En Bachelor i udlandet tager normalt 3-4 år og er ækvivalent med en bachelor i Danmark.

Optagelseskrav til Bacheloruddannelser i udlandet

Optagelseskravene afhænger af hvor og hvad du ønsker at læse. Nogle skoler kan f.eks. kræve at du har taget et specifikt fag på et højere niveau, og langt de fleste kunstrelaterede uddannelser kræver, at du kan fremvise et portefølje af dit arbejde. I tillæg til dette vil de fleste institutioner se bevis på dine engelskkundskaber via en TOEFL eller IELTS test. Nogle universiteter accepterer dit eksamensbevis på engelskundervisning fra gymnasiet eller lign. Læs mere om test i engelskfærdigheder her.

Kompetencer efter at have taget en Bachelor i udlandet

Nogle bacheloruddannelser giver dig kompetencer til at arbejde som f.eks. sygeplejerske eller laboratorieassistent (professionsbachelor) mens andre bacheloruddannelser forbereder dig på en overbygning, som en master eller kandidat. KILROY kan guide dig, så du vælger en bacheloruddannelse der passer til dine ønsker og fremtidige planer.

Med en bacheloruddannelse i udlandet vil du få både professionelle og personlige kontakter i det pågældende land. På baggrund af dette vælger mange studerende at blive i det pågældende land og arbejde efter endt uddannelse.

Hvis du vil vide mere om adgangskrav til Bacheloruddannelser i udlandet kan du kontakte KILROY. Vores dedikerede studiekoordinatorer har dybdegående information om universiteterne og deres adgangskrav til bacheloruddannelser i udlandet. Vores studievejledning er gratis.

Vil du læse en bachelor i udlandet?
Kontakt KILROY
Contact