Master i udlandet - Kandidat i udlandet

Master i udlandet - kandidat i udlandet
De seneste år er det blevet almindeligt for studerende at tage en hel Master eller Kandidat i udlandet efter de har fuldført en Bachelor uddannelse (Undergraduate). Du bliver en mere attraktiv kandidat på det internationale job marked, med en Master eller kandidat uddannelse fra udlandet. Derudover efterspørger også danske arbejdsgivere internationale erfaringer fra nyuddannede.

Du kan tage en Master eller kandidat uddannelse indenfor næsten enhver studieretning i udlandet. I USA og Canada tager en Master uddannelse 2 år. I Australien og New Zealand tager en Master typisk fra 1 til 2 år. Du har desuden mulighed for at tage en Master i Dubai.

Hvad er et Master/Kandidat studie?

Bolognaprocessen er et internationalt system der opdeler videregående uddannelsesniveauer ind i Bachelor niveau, Master niveau og forsker niveau. En master uddannelse i udlandet kan sammenlignes med den danske kandidat uddannelse. 

Denne forklaring forenkler processen for studerende, der ønsker at studere i udlandet og gør det nemmere for danske arbejdsgivere at forstå og evaluere uddannelserne fuldført ved udenlandske universiteter. 

Hvis du ikke kan tage en hel Master i udlandet, så kan du også læse fag på Master niveau i en kortere periode i form af et Graduate Certificate eller et Graduate Diploma.

Danske uddannelser sammenlignet med uddannelser i udlandet

Studieniveau i Danmark Studieniveau i udlandet Grad i Danmark International grad
Videregående niveau

Undergraduate

Kort videregående

Bachelor uddannelse

Associate degree

Bachelor's degree

Master niveau Post graduate Kandidat uddannelse

Graduate Certificate

Graduate Diploma

Master's degree

 

Hvor kan jeg læse master/kandidat i udlandet?

 

Australien

Canada

England

Dubai

Japan

New Zealand

Singapore

USA

Vietnam

Vil du vide mere om kandidatuddannelser i udlandet?
Kontakt KILROY
Contact