Australien

Tag din bachelor, kandidat eller et semester i fantastiske Melbourne
 

Studere i Australien

Læs på et universitet i Australien. Spændende storbyer, milelange sandstrande, unik natur- og dyreliv og et vidunderligt klima. Australien er et fantastisk land, både når det gælder uddannelse og oplevelser! Australske universiteter opretholder en meget høj faglig standard med et stærkt internationalt fokus. Tag din bachelor, kandidat eller et semester eller to i Australien!

Kom hurtigt videre til vores universiteter i Australien:

Australien er et af verdens ældste kontinenter. Urbefolkningen, aboriginerne, har befolket kontinentet i over 40.000 år, og er sandsynligvis den ældste civilisation i verden. Det moderne Australien er et multikulturelt samfund og mere end 100 forskellige etniske grupper har gjort Australien til deres hjem. De forskellige kulturer lever harmonisk sammen, noget som har været med til at skabe et åbent og tolerant samfund med et rigt kulturliv. Australierne er desuden kendt for deres gæstfrihed, noget du som international studerende vil nyde godt af. Et bedre klima end det i Australien er vanskelig at finde, og livsstilen præges derfor også af udendørsaktiviteter. Australierne elsker sport, og særligt vandsport er populært. Bagefter samles man til en "barbie", eller barbeque, i haven. Naturen er ligeså varieret som befolkningen, og her findes mere end 500 nationalparker og 4.700 mil med fantastisk kystlandskab.

Hvorfor studere i Australien?

At studere i Australien er blevet meget populært. Ofte vælger mange studerende at læse her på grund af universiteternes brede kursus tilbud og internationale standard. På grund af Australiens beliggenhed har universiteterne et særlig bredt tilbud indenfor internationale studier, politik og økonomi, og de har en høj andel internationale studerende. Alle universiteterne som tager imod internationale studerende kvalitetssikres af de australske myndigheder.

Ja tak - jeg vil gerne i kontakt med en studievejleder
Kontakt KILROY

 

Fakta om Australien

Befolkning - 23,4 millioner (2013) Hovedstad - Canberra, (374.245 indbyggere, 2013). Dog er Sydney og Melbourne de byer med den største befolkning.

Australiens befolkning er et meget multikulturelt samfund med overvejende europæisk oprindelse (92 %), asiatisk oprindelse (7 %), aboriginere og andre (1 %). De fem største grupper blandt befolkningen er briter, new zealændere, italienere, vietnamesere og kinesere. Landets urbefolkning aboriginerne udgør ca. 2,2% af den totale befolkning. Australien har ingen statsreligion. Men i 2001 betegnede 68% af alle australiere sig som kristne, hvoraf 27% var katolikker og 21% anglikanere.

Sprog i Australien

Engelsk (ca. 80% af befolkningen). Andre sprog er kinesisk (2,1%), italiensk (1,9%) og græsk (1,4%). Forskellige aboriginersprog er modersmål for ca. 0,02% af landets befolkning.

Valuta

Australske dollar (AUD).

Tids zone

+8 til +10,5 (+9 til +11,5 ved sommertid).

Regeringsform

Australien er et konstitutionelt monarki med parlamentarisk demokratisk styreform, og den britiske dronning Elizabeth II er dronning af Australien (og dermed statsoverhoved).

Klima i Australien

Australiens årstider er de modsatte af vores, så sommeren starter i december og vinteren starter i juni. Det er store forskelle i vejret landet over - New South Wales, Western Australia og Queensland har varme somre og milde vintre. På Tasmanien og i Victoria kan vinteren være kølig. Midt i landet er det varmt året rundt og nordpå i troperne er det tropisk med tørtid fra maj til september og regntid fra december til marts.

Bondi Beach i Sydney - Skoler i Australien - studere i Sydney

Hvis det frister, kan du tage på stranden i Sydney efter dagens undervisning på universitetet

Oplevelser i Melbourne - skoler i Melbourne - studier i Melbourne

Under dit studieophold i Australien kan din weekendtur gå til Great Ocean Road.

Lyder Australien fristende?
Kontakt os!
Contact