Australien

Tag din bachelor, kandidat eller et semester i fantastiske Melbourne
 

Studere i Australien

Spændende storbyer, milelange sandstrande, unikt dyreliv og et vidunderligt klima. Australske universiteter har et stærkt internationalt fokus. Tag din bachelor, kandidat eller et semester eller to i Australien!

Kom hurtigt videre til vores universiteter i Australien:

Australien er et af verdens ældste kontinenter. Urbefolkningen, aboriginerne, har befolket kontinentet i over 40.000 år, og er sandsynligvis den ældste civilisation i verden. Det moderne Australien er et multikulturelt samfund og mere end 100 forskellige etniske grupper. Australierne er desuden kendt for deres gæstfrihed, noget du som international studerende vil nyde godt af. 

Hvorfor studere i Australien?

At studere i Australien er populært. Ofte vælger mange studerende at læse i landet på grund af universiteternes brede tilbud og internationale standard. Alle universiteter, som tager imod internationale studerende, kvalitetssikres af de australske myndigheder.

Ja tak - jeg vil gerne i kontakt med en studievejleder
Kontakt KILROY

 

Fakta om Australien

Befolkning: 23,4 millioner (2013)
Hovedstad: Canberra (374.245 indbyggere, 2013) 

Australiens befolkning er et multikulturelt samfund med overvejende europæisk oprindelse med et mindretal af asiater og aboriginere. De fem største grupper blandt befolkningen er briter, new zealændere, italienere, vietnamesere og kinesere. Landets urbefolkning aboriginerne udgør ca. 2,2% af den totale befolkning. 

Sprog

Engelsk (80% af befolkningen). Andre sprog er kinesisk (2,1%), italiensk (1,9%) og græsk (1,4%). Forskellige aboriginersprog er modersmål for ca. 0,02% af landets befolkning.

Valuta

Australske dollar (AUD).

Tidszone

+8 til +10,5 (+9 til +11,5 ved sommertid).

Klima i Australien

Australiens årstider er de modsatte af vores, så sommeren starter i december og vinteren starter i juni. Det er store forskelle i vejret landet over - New South Wales, Western Australia og Queensland har varme somre og milde vintre. På Tasmanien og i Victoria kan vinteren være kølig. Midt i landet er det varmt året rundt og nordpå i troperne er det tropisk med tørtid fra maj til september og regntid fra december til marts.

Bondi Beach i Sydney - Skoler i Australien - studere i SydneyHvis det frister, kan du tage på stranden i Sydney efter dagens undervisning 

Oplevelser i Melbourne - skoler i Melbourne - studier i Melbourne
Under dit studieophold i Australien kan weekendturen gå til Great Ocean Road

Lyder Australien fristende?
Kontakt os!
Contact