Macquarie University

Macquarie University sports- og svømmecenter
 

Studier på Macquarie University

Hvis du vælger en uddannelse på Macquarie University (MQ), så kan du se frem til at studere på et moderne og forskningsfokuseret universitet. Macquarie University har en afslappende 126 hektar park-som udgør campus.

7 gode grunde til at læse på Macquarie University

 1. CEOs fra hele verden rangerer Macquarie i top 5 af australske universiteter på baggrund af deres kandidatrekrutteringer. 
 2. Næsten 90 procent af de uddannede under 25 kommer i fuldtidsjob inden for 6 måneder efter endt studie.
 3. Studér blot 30 minuters kørsel nord for Sydney - en af verdens mest dynamiske byer.
 4. Universitetet er anerkendt for dets verdensførende studier indenfor business, miljøvidenskab, psykologi og trådløs ingeniørskab. 
 5. Macquaries Master-program i Applied Finance er verdens største.
 6. Universitetets Master of Business Administration-program er blevet rangeret som et af de allerbedste i hele Asien- og Stillehavsområdet.
 7. Et nøgleelement i Macquaries læringsmiljø er PACE (Professional and Community Engagement), der er et initiativ, der giver de studerende mulighed for at afprøve deres bogligt opnåede færdigheder i faktiske virksomheder og real-life cases.

Macquarie University: Et 5-stjernet universitet
Macquarie har fået fem stjernet i det internationale QS stjerneratingssystem, og var ét blandt blot fem australske universiteter, der fik 5 stjerner i alle kategorier, særlig for følgende præstationer: 

 • Høj beskæftigelse blandt de nyuddannede
 • Læring
 • Forskning
 • Faciliteter
 • Innovation
 • Internationalisering
 • Adgang
 • Mulighed for studier i specialiserede emner

Hvad kan jeg læse på Macquarie University?

 • En bacheloruddannelse
 • En kandidatuddannelse
 • Et eller to study abroad-semestre

Hvad koster det at studere på Macquarie University?

Prisen for at studere på Macquarie University varierer meget afhængig af, hvilket studie du vælger, og om der er tale om en hel bachelor- eller kandidatuddannelse eller blot et enkelt semester. Vores studierådgivere kan nemt give dig de præcise takster for lige præcis det studie, du er interesseret i. Derudover kan du også få et estimeret budget over, hvad det koster at bo i Sydney. Det er værd at notere, at Macquarie University har nogle ret skarpe priser på deres study abroad-semestre. Kontakt en studierådgiver for at høre mere. 

Du har også muligt for at ansøge det attraktive Student Representative Legat, der kan hjælpe med at finansiere dine studier på Macquarie. Her får du 1000AUD (godt 5000DKK) i tilskud til dine studier samt et GoPro-kamera og en Samsung Tablet, der ligeledes har en værdi af ca. 1000AUD. Kravet for at modtage dette legat er, at du skal dokumentere dit ophold på universitetet. Så hvis du er intereseret i mediebranchen, journalistik, kommunikation og sociale medier, er det en rigtig fed mulighed. Ud over det økonomiske tilskud får du nemlig også værdifuld hands-on-erfaring med mediearbejdet, og du vil få meget brugbar akademisk og professionelt feedback på dit arbejde undervejs i studietiden. Du kan læse mere om Student Representative Legatet på Macquaries hjemmeside.

Har du flere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få priser, estimerede budgetter eller bare generelle svar på dine spørgsmål. Husk at KILROY har gratis studierådgivning, så hvis du er interesseret, er det bare om at udnytte muligheden for at få mere information.  

Hvorfor studere på Macquarie University?
Macquarie University blev etableret i 1964, med det formål at udvikle en ny og udfordrende vinkel på australsk uddannelse på videregående niveau. Macquarie University er Australiens mest innovative universiteter med over end 30.000 studerende, heraf ca. 8.800 internationale studerende.

Macquarie Universitys hjemmeside 

www.international.mq.edu.au

Lyder Macquarie University fristende?
Kontakt os!
Contact