Macquarie University

Ansøgning til Macquarie University

Macquarie har løbende optagelse. Hvis dette universitet har fanget din interesse kan du kontakte KILROY som er universitetets officielle repræsentant i Danmark. KILROY vil hjælpe dig med dine spørgsmål, ansøgningen og alle de praktiske spørgsmål.

Legater på Macquarie University

Macquarie University tilbyder en virkelig fed mulighed for at få fingrene i det attraktive Student Representative Legat. Dette legat har en samlet værdi på omkring 2000AUD (godt 10.000DKK), hvilket er inklusiv et GoPro-kamera og en Samsung Tablet. Legatet er perfekt for dig, der studerer, og har en passion for, kommunikation, journalistik, mediebranchen, sociale medier og tilsvarende. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte KILROY, hvis du har spørgsmål eller har brug for mere detajleret info omkring dette legat. 

Optagelseskrav til Macquarie University

Macquarie University kræver at man har opnået et middelt/ godt akademisk gennemsnit og evaluerer din ansøgning i forhold til både tidligere og nuværende studier, dine karakterer og de fag som du har genneført på ansøgnignstidspunktet.

Macquarie Universitys krav til engelsk

Engelskkrav til Study abroad og undergraduate er en fuldført studentereksamen med engelskkarakter på minimum 7 på A-niveau eller 10 på B-niveau. På kandidatniveau accepteres også en fuldført studentereksamen med en minimum karakter på 10. Alternativt kan man tilmelde sig en engelsktest (f.eks.TOEFL eller IELTS).

Nogle hele Bachelor- og Masteruddannelser kræver en officiel test. TOEFL (International) eller IELTS (Academic) 

TOEFL (International) IELTS  (Academic)

PBT - min. score 580
           (min. 53 i listening, 52 i Reading, 59)   
           Structure og 5,0 i TWE)

Min. score 6,5 (min. 6,0 o hvert afsnit)
 
 
CBT - min. score 237 (min. 5 i skrift)
           (min. 19 i Listening og Reading, 
           og 25 i Structure) 
 
IBT -   min. score 92
           (min. 18 i Listening, 17 i Reading, 
           22 i Writing og 22 i Speaking)
 

*Nogle fag/programmer kan kræve højere point
**Testen må max. være 2 år gammel.

Når man tager en TOEFL test kan man med fordel bede dem om at sende ens test resultaterne direkte til skolen. For at dette kan lade sig gøre skal du oplyse kode 0850, når du tilmelder dig testen online.

Ansøgningsfrist til Macquarie University

  Study Abroad Hele uddannelser
Forår (semester 1) 30. oktober 30. oktober
Efterår (semester 2) 1. maj 1. maj

* Disse datoer er vejledende da Macquarie University tilbyder løbende optagelse, men vi anbefaler at du tager dig god tid til også at få afklaret visum. Hvis du indsender  ansøgningen efter denne dato, kan vi ikke garantere at den når at blive færdigbehandlet.

Ansøgningsskemaer

Kontakt KILROY for ansøgninger og vejledning

Lyder Macquarie University fristende?
Kontakt os!
Contact