Queensland University of Technology

En af KILROYs tidligere studerende på QUT - Rasmus
 

Studier på Queensland University of Technology

Queensland University of Technology (QUT) er et af de mest moderne universiteter i Australien. Universitetet er anerkendt både nationalt og internationalt for dets uddannelser og arbejder aktivt for at forberede de studerende til erhvervslivet. QUT har mange internationale studerende og er meget populært blandt skandinaviske studenter.

Hvorfor studere på Queensland University of Technology?

QUT har en farverig historie som kan dateres tilbage til da institutionen begyndte som en teknisk- og læreruddannelse i Queensland. På grund af QUTs tætte forbindelse til erhvervslivet er universitetet kendt for tilnavnet: "et universitetet fra den virkelige verden". Repræsentanter fra erhvervslivet og professionelle lærere bidrager til fagudviklingen og tilføjer et praktisk perspektiv til den teoretiske uddannelse. Du kan se udvalget af uddannelser på QUT her

Hvor ligger Queensland University of Technology?

Universitetet har to campuses der begge ligger i det centrale Brisbane. Garden Point campus ligger lige ved siden af Brisbane River og den botaniske have i Brisbanes CBD (central business district). Offentlig transport, boliger, shopping og restauranter er altsammen indenfor gå afstand. Kelvin Grove campus ligger kun to kilometer nord for Brisbanes centrum. Campuset er en del af Kelvin Grove Urban Village hvilket betyder, at der er studieboliger, et supermarked, butikker og restauranter i nærheden. QUT tilbyder en gratis bus mellem Gardens Point og Kelvin Grove campus. Det tager cirka 10 minutter at køre med bussen.

Queensland University of Technology - det 26. bedste

QUT er blandt 5 universiteter i Australien som er med i Australian Technology Network (ATN). Denne gruppe af innovative universiteter arbejder for at danne partnerskab med erhvervslivet og den offentlige sektor. Flere af QUTs studier er krediteret af professionelle organisationer. Blandt andet er QUTs businessfakultet krediteret af både Association of MBAs EQUIS og AACSB. QUT er blandt de få i verden, og det første australske universitet, som har denne tredobbelte kreditering.

QUT er i år 2013 blevet rangeret som det bedste universitet i Australien, og nummer 26 på verdensplan af den anerkendte Times Higher Education Top 100 Under 50 years rankings.

Hvor mange studerende er der på Queensland University of Technology?

QUT har cirka 40.000 studerende hvoraf 6.800 af dem er internationale og kommer fra mere end 100 forskellige lande.

Hvordan er det at bo i Brisbane?

Brisbane er den største by i staten Queensland og det er en pulserende by med en yderst venlig befolkning. Brisbane er kendt for at have fantastisk vejr året rundt og et fedt udeliv. Byen har folk fra hele verden, og der er et rigt kulturelt liv i byen samt fantastiske restauranter, barer og caféer. 

Vil du arbejde mens du læser i Australien?

Når du har et australsk Student Visa har du mulighed for at arbejde i op til 20 timer om ugen mens du læser og lige så meget du vil, når der er ferie. På denne måde kan du, udover at tjene penge til dit studieophold, komme tættere på de lokale og få erfaring på dit CV. En idé kan fx. være at søge arbejde på en café, restaurant, i biografen eller på byens museum?

Universitetets hjemmeside

www.qut.edu.au

En dansk studerende på QUT

Rasmus har læst på Queensland University of Technology, og du kan læse hans studiehistorie om studielivet i Brisbane her.

Lyder Queensland University of Technology fristende?
Kontakt os!
Contact