Queensland University of Technology

Brisbane - Bliv studerende i Brisbane - Læs i Brisbane

Studer i Brisbane

Brisbane er hovedstaden i delstaten Queensland og den tredje største by i Australien. Byen ligger i South East Queensland, der strækker sig fra Sunshine Coast i nord til Gold Coast i syd.

Brisbane River, som snor sig ind igennem centrum, betyder meget for byens geografi. Langs flodbreden ligger flere parker, bl.a. byens botaniske have og man finder også en kunstig sandstrand (South Bank) langs med floden.

Livsstil i Brisbane

Det lokale kælenavn for byen er "Brissy", eller  "Brisneyland" som refererer til byens særdeles afslappede livsstil. Brisbane kan har hele 290 soldage om året, og befolkningen tilbringer derfor utroligt meget tid udendørs og på strandende. I gennem hele året er der mulighed for at dyrke hobbyer som: vandscooter, surfing, cykling og fiskeri for blot at nævne nogle.

Befolkningen i Brisbane

Brisbane og Gold Coast har til sammen over 1.8 millioner indbyggere. Brisbane regnes for at være en "ung" by, med en gennemsnitsalder i befolkningen på 33 år. Det er også et meget multikulturelt område, med en stor andel asiatere som har gjort Queensland til sit nye hjem.

Klima i Brisbane

Brisbane har et behageligt subtropisk klima med varme og fugtige sommerperioder, mens vintrerne er tempererede og tørre. Selv om sommeren, hvor der kan blive utrolig varmt, er man skånet fra den meget mere intense sommervarme som de nordligere, tropiske dele af Queensland har. Den varmeste måned er januar med gennemsnitstemperatur på ca. 25 °C mens juni er den koldeste måned med en gennemsnitstemperatur på ca. 15 °C.

Læs mere om hvordan livet er på QUT og i Brisbane her.

Studerende i Brisbane - læs i Australien - Tag uddannelse i Brisbane

Lyder Queensland University of Technology fristende?
Kontakt os!
Contact