University of Technology Sydney

Læs i Sydney i Australien
 

Studier på University of Technology Sydney

Drømmer du om at studere i Australiens største by, Sydney? University of Technology, Sydney (UTS) er teknisk universitet med fokus på innovation og praksis-baseret undervisning. Til trods for at det er et relativt nyt universitet er UTS et internationalt anerkendt universitet med en fantastisk beliggenhed centralt i Sydney.

Hvorfor studere på University Of Technology, Sydney?

UTS har en praktisk-orienteret tilgang til indlæring i et rigtig godt akademisk miljø. Universitetet har fik 5 stjerner i den seneste QS Stars™ rating og er dermed blevet internationalt anerkendt for dets høje standarder indenfor forskning og undervisning.

UTS er stolt over sit tætte samarbejde med industrien og førende virksomheder, noget som skaber en god balance mellem teori og praksis på studierne. Studier på UTS inkluderer som regel både projekt- og feltarbejde.

UTS ligger centralt nær banegården i Sydney. Som studerende har du adgang til alt hvad Sydney har at tilbyde: Internationale turistattraktioner, boheme bydele, farverige markeder og hvide sandstrande.

UTS har en høj procentdel internationale studerende, hvilket giver universitetet et forskelligartet og spændende studiemiljø. Sydney er en af de mest multikulturelle byer i verden, så muligheden for at opbygge et internationalt netværk stort.

University of Technology, Sydneys akademiske omdømme

UTS har modtaget følgende anerkendende krediteringer:

  • UTS er placeret som nummer 284 i QS World University Rankings samt nummer 31 i verdens "Top 50 Under 50 Global" indeks over nyere universiteter.
  • QS 5 StarsTM rating som anerkendelse for UTS høje niveau indenfor forskning, beskæftigelsesegnethed og infrastruktur.
  • Shanghai Jiao Tong Rankings 2012 (Academic Ranking of World Universities) "Top 500 of world universities"
  • Times Higher Education Rankings 2012: Nr. 12 i Australia og nr. 88 globalt - Top universities under 50, Top 400 som samlet global rating.

UTS stræber på at blive førende indenfor forskningssamarbejde og foretrukne partner for industri, virksomheder og statslige organisationer.

UTS er et af 5 universiteter i Australien, som er en del af den australske teknologisammenslutning LINK. Denne gruppe af innovative universiteter arbejder for at forme partnerskaber med industri og regering for at levere praktiskanvendelige resultater gennem fokuseret forskning.

UTS' fakultet for virksomhedsstudier er krediteret af AACSB - the Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Fakta om UTS

Antal studerende: 33.300
Antal internationale studerende: 9.470
Akademisk kalender: Programmerne starter 2 gange årligt; i februar og juli
UTS CRICOS Code: 00099F

Studieudgifter for studier ved University of Technology, Sydney

Studieudgiften for internationale studerende varierer fra studieretning til studieretning fra A$ 19.840 til A$ 34.080 pr år. Kontakt KILROY for mere information og vejledning omkring studieudgifter. Du kan desuden finde seneste opdaterede studieudgifter på UTS hjemmeside.

UTS' hjemmeside

www.uts.edu.au/international

Lyder University of Technology Sydney fristende?
Kontakt os!
Contact