University of Technology Sydney

Ansøgning til University of Technology, Sydney

University of Technology Sydney har løbende optagelse, men vi anbefaler at man ansøger ca. 3-4 måneder inden semesterstart. Hvis dette universitet har fanget din interesse kan du kontakte KILROY, som er universitetets officielle repræsentant i Danmark. KILROY vil således kunne hjælpe dig med dine spørgsmål, ansøgninger og alle de praktiske spørgsmål.

Optagelseskrav til University of Technology, Sydney

Som optagelseskrav til danske studerende kræver UTS University, at man har opnået et middelhøjrt gennemsnitligt akademisk resultat og de vil evaluere din ansøgning i forhold til dine tidligere og nuværende studier, dine karakterer og de fag som du på nuværende tidspunkt har gennemført.

Engelskkrav

Som engelsk adgang kræves en bestået karakter i engelsk fra studentereksamen, på 9 (A- eller B-niveau) eller at man får foretaget en engelsktest.

Til studerende på et Study Abroad ophold kan man nøjes med et brev på engelsk fra sin nuværende studievejleder, som bekræfter at de mener at man har de fornødne kundskaber på engelsk. Visse hele uddannelser kræver en officiel test. TOEFL (International) eller IELTS (Academic)  

TOEFL (International) IELTS (Academic)
IBT -   min. score 60 (min. 21 i skrift) Min. score 6,0 (min. 6,0 o hvert afsnit)

*Nogle fag/programmer kan kræve højere/lavere point.
**Testen må max. være 2 år gammel.

Når man får taget en TOEFL test kan man med fordel bede dem om at sende test resultaterne direkte til University of Technology Sydney. For at de kan gøre dette skal du oplyse kode 0743 når du tilmelder dig testen online.

Ansøgningsfrist til studier på University of Technology, Sydney

     Study Abroad Hel Bachelor Hel Kandidat
Forår (semester 1) 30. november 15. december 15. december
Efterår (semester 2) 30. april 15. juni 15. juni

Ansøgningsskema til University of Technology Sydney

Hent dit ansøgningsskema til UTS her eller kontakt KILROY for mere information og vejledning. Når vi har modtaget din ansøgning tager vi hånd om hele processen og sikrer at du får den bedste start på dit studieophold.

Ansøgningsskema UTS - Bachelor
Hent
Ansøgningsskema UTS - Master
Hent

 

Kontakt KILROY for mere information og vejledning til din ansøgning.

 

 

Lyder University of Technology Sydney fristende?
Kontakt os!
Contact