University of Technology Sydney

Hvis du vil lege turist under studierne i Sydney kan du tage en gåtur på Sydney Harbour Bridge

Studielivet i Sydney

Sydney er Australiens største by med godt 4 millioner indbyggere. Det er også hovedstaden i delstaten New South Wales. Byen er frem for alt kendt for sit fantastiske operahus og sin smukke havn.

Man kan tage en "Bridge Climb" en solrig dag og bestige broen i havneområdet for at få en udsigt over hele området. Sydney har flere fine strande som Manly, Bondi og Coogee Beach, og alle ligger praktisk talt midt i Sydney. Byen er simpelthen rig på fornøjelser og utallige biografer, barer og natklubber.

Livsstil i Sydney

Sydney er en multikulturel by, og også et shoppingparadis. Derudover er det også et stort businessområde, hvor flere multi-nationale virksomheder fra Asia-Pacific regionen har hovedkvarter. 

Befolkningen i Sydney

Sydney, som har ca. 4,2 mil. indbyggere, er en af de mest multikulturelle byer i verden, hvilket er reflekteret i dens rolle som favoritdestination for mange immigranter. Byen repræsenterer mere end 180 lande, som taler mere end 140 sprog.

Klima i Sydney

Sydney har et tempereret klima med varme somre og milde vintre. Den varmeste måned er januar med en gennemsnitstemperatur på mellem 18-15°C. Vinteren er mild og lidt kølig og den koldeste måned er juli som gennemsnitligt ligger på 8-16°C.

Lyder University of Technology Sydney fristende?
Kontakt os!
Contact