University of Technology Sydney

Campus ved University of Technology, Sydney

UTS City Campus ligger centralt i Sydney tæt på Central Station. Den 28-etager høje bygning summer af aktivitet. Udover auditorier og undervisningslokaler er der også barer og cafeer. City campus har business-, ingeniør-, IT-, media- og kommunikationsstudier.

Fakultetet for Design & Arkitektur, der er ligger lige ved siden af City Campus, afholder jævnligt workshops og udstillinger, og er derfor en stor del af miljøet omkring campus. Kun 20 kilometer nord for Sydney, i byen Lindfield, ligger Kuringen-gai campus. Her kommer du til at studere hvis du følger uddannelser indenfor sygepleje og business. Der kører gratis shuttlebus på ruten mellem Kuringen-gai og City Campus, som tager omkring én time.

Transport til og fra Campus

Shuttlebussen gør det nemt og bekvemt at komme rundt mellem universitetsbygningerne og campus.

Faciliteter ved University of Technology, Sydney

Der er en udvalg af faciliteter ved UTS campus som bl.a. restauranter, cafeer, motionscenter og butikker. Der findes desuden en række klubber og foreninger som studerende frit kan deltage i.

Bolig under studierne på University of Technology, Sydney

UTS har  en række boligmuligheder for studerende, ofte med eget soveværelse og delekøkken og bad. Du bør regne med omkring 150 AUD pr uge i boligudgifter og ca. 150 AUD til madforbrug. Universitets boligkontor har en boliggaranti for internationale 'study abroad'- og udvekslingsstuderende. De er desuden behjælpelige med at finde bolig i det private marked. Boni Junction har mange lejligheder og studios og er et populært område for studerende.

Lyder University of Technology Sydney fristende?
Kontakt os!
Contact