University of the Sunshine Coast

Studier i Queensland

USC ligger i udkanten af Maroochydore, som er en lille by med ca. 17.500 indbyggere i deltstaten Queensland. Området er kendt for deres surfer strand, parker og picnic områder samt hyggelige shopping muligheder. Området er praktisk anlagt og opfordrer til at man benytter sig af de mange gå-stier og cykelstier langs strandene.

Livsstil

Livsstilen på The Sunchine Coast er meget afslappet og kan i mange henseender minde om et ferie ressort. Der er gode shopping muligheder, udendørs caféer, restauranter og befolkningen er meget venlige og udadvendte.

Befolkning

Befolkningen på the Sunchine Coast tæller mere end godt 290.000 indbyggere og dertil kommer de årlige 50.000 turister og sæsonarbejdere. Området er præget af det unge publikum, som nyder den subtropiske atmosfære samt de unge som kommer for sportsgrenenes skyld, såsom; surfing, beachvolley og skating som også foregår nær stranden.

Klima

Sunshine Coast området ligger i det subtropiske klima, med varme, fugtige somre og tørre milde vintre. De daglige maksimum temperaturer ligger på ca. 29.1C i december til ca. 21.2C i juli. Minimum temperaturerne varierer fra 20.8C i februar til 6.9C i juli.

Lyder University of the Sunshine Coast fristende?
Kontakt os!
Contact