University of the Sunshine Coast

Campus ved University of the Sunshine Coast

USC ligger centralt på den tæt befolkede østkyst af Australien, cirka 90 kilometer nord for Brisbane, som er hovedstad i delstaten Queensland. Universitetsområdet ligger tæt på både verdensberømte surferstrande og store naturparker. Faktisk er området så åbent at det ikke er usædvanligt at se kænguruer hoppe rundt blandt de studerende på campus.

Faciliteter på campus

På Campus findes adskillige caféer og studiesteder, kunstcentre og computerlokaler som de studerende kan benytte i mellem klasserne til gruppearbejde og større projekter. USC tilbyder også mange sportsfaciliteter såsom et stort sports- og helsecenter der blandt andet tilbyder researchlaboratorier, et fitnesscenter og en café. Derudover er der også baner til blandt andet tennis og basketball.

Transport på campus

Busfirmaet Sunbus kører almindelige ruter mellem flere af Sunshine Coast destinationerne og universitetets campus. Ikke langt fra campus kører der også tog (Rail-Bus) til blandt andet Brisbane. Universitetet anbefaler de studerende at bruge cykel- og gangstierne til skole som er markeret på hele campus.

Bolig på campus

Der ligger tre lejlighedskomplekser i forbindelse med campus ved Chancellor Park. Varsity Apartments, UniCentral og The Village

Alle lejlighederne er møbleret og har internetadgang. I lejlighederne er der 4 soveværelser, man får sit eget værelse med bad, toilet og deler køkken og stue. Området byder også på områder til BBQs, indendørs og udendørs pools og baner til tennis og volleyball. Alle tre campuser er i kort gåafstand til universitetet forbundet af en lille sti.

Universitetet hjælper også gerne med at finde bolig hvis man vil bo i andre områder eller i de mindre byer. De fleste europæiske studerende foretrækker at finde privat bolig sammen med andre studerende i nærheden af strand og shopping. 

KILROYs studievejledere fortæller dig meget mere om denne del.

Lyder University of the Sunshine Coast fristende?
Kontakt os!
Contact