University of Western Australia

Internationale studerende på Penguin Island
 

Studier på University of Western Australia

University of Western Australia (UWA) blev etableret i 1911. Skolen er nu det ledende universitetet i Vestaustralien og en af Australiens vigtigste og bedste forskningsinstitutioner. Universitetet har det sidste nye indenfor forskningsfaciliteter, samt moderne laboratorie-, forelæsnings- og undervisningslokaler.

Hvorfor studere på University of Western Australia?

UWA er blandt de skoler i Australien, hvor kvalitetsniveauet blandt de Bachelorstuderende er højest. Dette er målt på baggrund af at antallet af studerende som har fundet fuldtidsarbejde indenfor 5 måneders efter deres skoleafslutning, hvilket er det højeste i hele Vestaustralien og blandt de højeste i resten af Australien.

University of Western Australias akademiske omdømme

UWA er placeret som nummer 2 i Australien når det kommer til kvaliteten på deres Bacehlor uddannelser. De studerende nyder godt af forelæsernes erfaringer og kundskaber og mange har mange års erfaring med internationale studier og studerende.

Hvor mange studerende er der på University of Western Australia?

Der går cirka 25000 studerende på University of Western Australia i Perth.

Hvordan bor man når man går på University of Western Australia?

Du kan ansøge om at bo på et af skolens fem kollegier. Det er også populært at leje en lejlighed eller et lille hus med andre studerende i Perth eller i en forstad til Perth. Hvis du vælger at bo på campus er der en masse sociale aktiviteter såsom caféhygge, flodture, ture rundt i Perth, temamiddage og sportsarrangementer under dit ophold. Du kan også få akademisk hjælp af tutorerne. Hvis du vælger at bo off-campus er det en god idé at ankomme en uge eller to inden studiestart for at have tid til at finde en bolig. Husk ikke at betale for noget hjemmefra som du ikke har set.

Vil du arbejde mens du læser i Australien?

Når du har et australsk Student Visa har du mulighed for at arbejde i op til 20 timer om ugen mens du læser og lige så meget du vil, når der er ferie. På denne måde kan du, udover at tjene penge til dit studieophold, komme tættere på de lokale og få erfaring på dit CV. En idé kan fx. være at søge arbejde på en café, restaurant, i biografen eller på byens museum?

Hvordan er Perth som studieby? 

Perth er blandt andet udnævnt til at være en af de 10 bedste byer at bo i i verden og den mest solrige by i Australien. De lokale i Perth er meget venlige og stemningen er afslappet og cool. Du bliver glad af at have så mange solskinsdage om året og strand indenfor rækkevidde. Luften er ren og der er et hav af parker og åbne områder hvilket gør Perth til at rigtig rar by at bo, studere og være i. Der er cirka 1,7 millioner indbyggere i Perth og over 200 nationaliteter. Perth byder på en masse klubber og jazz barer i Northbridge og der er funky caféer i Freemantle, kun en halv time væk fra CBD (centrum) samt internationale film festivaler, musik festivaler, kunst, gallerier, teatre og meget andet.

Universitetets hjemmeside

http://www.uwa.edu.au/

Lyder University of Western Australia fristende?
Kontakt os!
Contact