England

Uddannelse i England - Studier i England - Læse i England

Praktisk information om studier i England

KILROY hjælper dig med at ansøge om studier i England samt praktiske informationer i forhold til bl.a. visum, flybilletter og forsikring.

Skal jeg have visum for at studere i England?

Du behøver ikke et studievisum for at studere i England eller resten af Storbritannien. Vi anbefaler dog alle studerende at informere den Danske Ambassade i London om deres ophold i landet. Hvis du ønsker at arbejder i England ved siden af dine studier, skal du have et National Insurance Number.

Forsikring

Vi anbefaler kraftigt at du tilegner dig en privat forsikring der dækker studieophold i udlandet. KILROY anbefaler Goudas studieforsikring, som specifikt er målrettet udenlandske studerende. Hvis du ansøger gennem KILROY får du mulighed for at købe forsikring og fleksible flybilletter til favorable priser.

Rejser til England

Mange flyselskaber flyver mellem Danmark og England og det er ofte muligt at finde meget favorable priser på flybilletter. KILROY hjælper dig med at finde de billigste flybilletter og evt. overnatning de første par dage i landet. Tjek med en KILROY rejsekonsulent eller søg priserne online. Hvis du får brug for ekstra baggage (udover de tilladte 20 kg) kan du kontakte lokale postkontor eller transportservices som DHL, UPS mv.

Rejser rundt i England

Det er forholdsvist let at rejse rundt i England (hvis du ignorerer det kaos som kan forekomme ved myldretid omkring de store byer). Billige flyselskaber kan flyve dig indenrigs samt til andre lande i Storbritannien uden de helt store omkostninger. Bus og tog er også effektive transportformer, som servicerer det meste af landet. Hvis du overvejer at rejse i bil, bør du huske på at kørselsretningen i venstre side af vejen, hvilket kan være en udfordring for nogen. Overordnet byder England på massevis af oplevelser så du også er underholdt mellem studierne.

Lyder England fristende?
Kontakt os!
Kontakt