Kina

Hong Kong Polytechnic University campus
 

Studier i Kina

Udforsk en af verdens ældste civilisationer i en af verdens hurtigst voksende økonomier. Rejs fra vinter til sommer eller fra buddhistiske til muslimske territorier. Kinas veludviklede infrastruktur gør det let at rejse rundt, selvom Kina strækker sig ud over et gigantisk område.

Kom hurtigt videre til vores universiteter i Kina og Hong Kong:

Forbered dig på at opleve massive folkemængder myldre rundt omkring dig, for her bor 1,3 milliarder mennesker. Den omfattende kinesiske historie strækker sig ca 5000 år tilbage i tiden. Gennemgående for hele landet er de mange vedligeholdte fortidsskatte, forvandlet til spændende seværdigheder. Du vil blive fascineret af de gamle kineseres bygningskapacitet, når du for eksempel bestiger den kinesiske mur og beundrer landskabet.

Hvorfor studere i Kina?

Grib chancen for at studere i et internationalt studiemiljø hvor arbejdssproget er engelsk. Universiteterne lægger stor vægt på globalisering og internationalisering. En studieperiode i Kina vil garanteret give dig oplevelser for livet og byder på et fantastisk og spændende miljø. Kinas økonomi er en af de hurtigst voksende globalt set og er i dag verdens 3. største økonomi efter USA og Japan. I årene 2001-2007 passerede Kinas økonomi Italien, Frankrig, Storbritannien og Tyskland i størrelse. 

Fakta om Kina

Befolkning: Ca. 1,3 mia.
Hovedstad: Beijing (Peking)
Største by: Shanghai
Sprog: Mandarin (70%)
Tidszone: UTC +8
Valuta: Hong Kong Dollar (HKD) samt kinesiske Yuan Renminbi (CNY)
Regeringsform: Folkerepublik

Klima i Kina

I Hong Kong er klimaet behageligt med fire årstider. Vinter temperaturen ligger på 10-20 grader og om sommeren er det ofte 33-34 grader og fugtigt. Landet er dog stort, og det varierer derfor en del, afhængig af, hvor i landet man befinder sig.

Lyder Kina fristende?
Kontakt os!
Contact