AUT University

Uddannelse i New Zealand

Ansøgning til AUT University

AUT har løbende optagelser. Hvis dette universitet har fanget din interesse kan du tage kontakt til KILROY, som er universitetets officielle repræsentant i Danmark. KILROY vil kunne hjælpe dig med dine spørgsmål, ansøgning og alle de praktiske ting.

Optagelseskrav på AUT i New Zealand 

Som optagelseskrav til danske studerende kræver AUT, at man har et godt akademisk niveau og de vil evaluere din ansøgning i forhold til dine tidligere og nuværende studier, dine karakterer og de fag, som du på nuværende tidspunkt har gennemført.

Engelsk krav for at læse i New Zealand

Som bevis på dine engelskkundskaber accepteres ofte en karakter på minimum 7 i engelsk (A-niveau) eller 10 (B-niveau) fra studentereksamen eller andet studie (som må være max 5 år gammel), eller at man har de nødvendige points fra en evt. engelsktest (f.eks. TOEFL). Visse hele uddannelser kræver en officiel test. For at være helt sikker på om du behøver at tage en engelsk test, anbefaler vi, at du kontakter KILROYs studievejledere som kan give dig et personligt svar. Ring til os på 70 15 40 15 i åbningstiden eller skriv til os her.

Du er også altid velkommen til at booke et personligt møde hvis du har flere spørgsmål. 

 TOEFL (international)   IELTS (academic)
 IBT - 79-80  6.0 (minimum 5.5 i hver kategori) 
 PBT - 550  -
 CBT - CBT - 213  -

* Nogle fag/programmer kan kræve højere/lavere points.
** Testen må max. være 2 år gammel.

Ansøgningsfrist

  Study Abroad Hele uddannelser 
 Forår (semester 1)   1. november  1. november
 Efterår (Semester 2)   1. maj 1. maj

* Disse datoer er vejledende da AUT University har løbende optagelse, men vi anbefaler at du tager dig god tid til også at få afklaret visum. Hvis du indsender  ansøgningen efter denne dato, kan vi ikke garantere, at den når at blive færdigbehandlet.

Ansøgningsskemaer

Kontakt venligst KILROY

Lyder AUT University fristende?
Kontakt os!
Contact