Curtin Singapore

Curtin Singapore - Studieliv
 

Studier på Curtin Singapore

Curtin Singapore befinder sig på Singapore campus på Australien’s Curtin University, hvor der tilbydes pathway-, bachelor- og kandidatuddannelser. Uddannelserne på Curtin Singapore har den samme struktur og indhold som de der tilbydes i Perth der åbner globale karrieremuligheder for studerende indenfor en lang række industrier.

Studieprogrammer i Singapore

Hvis du ønsker en uddannelse indenfor forretning der giver dig konkurrencemæssige fordele og sætter dig foran de andre, så har vi hvad du leder efter. Curtin Business School (CBS) tilbyder en lang række fag indenfor business så som accounting, banking, international business, management, marketing, og advertising, og vores erhvervsforbindelser sikrer at fagene er i tråd med de seneste tendenser.

CBS programmer er yderst dynamiske og interaktive, og bruger en lang række undervisningsmetoder inklusive casestudier og gruppearbejde. Du vil anvende disse færdigheder på et moderne casestudie, hvor du bruger ressourcer fra ledende lokale og internationale organisationer. Vores humanistiske uddannelser træner studerende i kreativ og kritisk tænkning for at forberede dem til en dynamisk karriere. Curtin’s Faculty of Humanities har både lokalt og globalt fokus, og tilbyder uddannelser der er anvendelige, kreative og relevante for det moderne samfund.

Akademisk omdømme

Curtin er rangeret af QS University Rankings som en af verdens bedste 50 universiteter under 50 år og nummer et i det vestlige Australien. Curtin arbejder løbende med at forbedre sine udmærkede undervisingsfaciliteter i samarbejde med industrispillere for at sikre at de færdiguddannede får en varieret, udfordrende og givende uddannelse med rod i den virkelige verden.

Hvorfor studere på Curtin Singapore?

Vi bruger den samme stuktur og indhold som de kurser der udbydes på Bentley Campus, hvilket betyder at Curtin Singapore’s programmer giver de studerende mulighed for en global karriere i en række industrier. Studerende ved Curtin Singapore kan færdiggøre deres bacheloruddannelse på 2 år (trimester kalender), der optager nye studerende i maj, juli og november. Curtin studerende kan også internationalisere deres studieoplevelse ved at skifte mellem Singapore og Australien campusser.

Hurtige fakta om Singapore

  • Total antal studerende: 2,000
  • Antal internationale studerende: 1,200
  • Akademisk kalendar (optagelsesmåneder): marts, juli og november
  • Undervisningsgebyr: SGD $51,120
  • Study abroad fra SGD $8,520 Lokal valuta (2013)
  • Bachelorgrad fra SGD $51,120 Lokal valuta (2013)
  • Kandidatgrad fra SGD $30,000 Lokal valuta (2013)

 

Lyder Curtin Singapore fristende?
Kontakt os!
Contact