USA

Studér i en af USA's fantastiske storbyer - Tag din uddannelse i New York City
 

Uddannelse i USA

KILROY hjælper og vejleder dig der drømmer om at studere og tage din uddannelse i USA. KILROY samarbejder med anerkendte universiteter i hele USA og kan tilbyde hele bachelor eller master uddannelser eller blot et semester i USA.

Kom hurtigt videre til vores universiteter i USA:

Hvorfor studere i USA?

Eventyrlystne unge fra hele verden har i flere hundrede år rejst til USA med håb og drømme i baggagen. USA er Hollywood, McDonald's og populær kultur, men også meget, meget mere. Landet byder på en vildere, mere uspoleret og anderledes natur end vi er vant til i Europa. Amerikanske uddannelsesinstitutioner holder en meget høj standard og i fritiden kan du garanteret udøve din favoritsport eller hobby. I USA vil du ofte opleve en omvendt jantelov, større valgfrihed og flere muligheder end noget andet sted i verdenen.

Livsstil som studerende i USA

Uanset hvad du ønsker at bruge din fritid på, finder du mulighederne i USA. Du kan spille golf, cykle, surfe eller padle i kajak, dykke eller bestige bjerge, prøve whitewater rafting eller spille tennis, for bare at nævne en brøkdel af mulighederne. USA byder også på shoppingcentre og forlystelsesparker af enorme dimensioner, hvis det skulle have større interesse. Amerikansk populær kultur har kraftigt påvirket hele verdenen specielt igennem musik og film.

Økonomi i USA

USA har en dynamisk økonomi med enorme naturressourcer. I dele af landet er der store forekomster af blandt andet olie, jernmalm, bly, sink og kobber. USA's økonomiske styrke skyldes også evnen til at omstille sig samt mobil arbejdskraft. Servicesektoren (75%) - handel, transport, underholdning, turisme og lignende - vokser stadigvæk.

Fakta om USA

Befolkning - 305 mil. (76% af befolkningen bor i storbyerne) Hovedstad - Washington D.C. (5,8 mil. inkl. forstæderne) Største byer: New York, Los Angeles og Chicago.

Sprog i USA

Engelsk (215 mil.) - hovedsproget Spansk ( 28 mil.) Kinesiske sprog (2 mil.)

Valuta

Amerikanske Dollars (USD)

Tidszone

De amerikanske tidszoner spænder mellem 6 og 9 timers forskel fra dansk tid.

Demografiske data

USA er en forstads-nation med 80 % af dets befolkning boende i byer og forstæder. Størstedelen af befolkningen bor vest eller sydpå, med Californien og Texas som de mest populære stater. Befolkningen udgøres af hovedsageligt 74% Caucasian, 13,4% African American, 4,4% asiatiske. De to største religioner er Katolisme og Baptisme.

Klima i USA

Da landet er stort, har områderne forskellige klimaer. September og oktober er de eneste måneder som normalt har det behageligt varmt i alle stater. Temperaturerne måles i Fahrenheit.

Lyder USA fristende?
Kontakt os!
Contact