California State University, San Marcos

Ved kystlinien, 20 minutter fra San Marcos
 

Studier på California State University San Marcos

Hvis du vælger at studere på California State University San Marcos, vil du komme til at bo på kysten af det sydlige Californien, som er et vidunderligt sted at bo mens man læser i USA. CSU San Marcos er stolte over at tilbyde undervisning på højt niveau i smukke og sikre omgivelser.

Studieretninger på California State University San Marcos

På CSU San Marcos kan du studere business administration, anthropology, political science, communication, film studies, visual and performing arts, global studies, economics, psychology, literature and writing studies, kinesiology, biotechnology, biological sciences, computer systems and information technology - og meget andet.

Akademisk anerkendelse

Cal State San Marcos er anerkendt af Western Association of Schools and Colleges.
California State University San Marcos's rangerer i 2012 udgaven af Best Colleges is Regional Universities (West) som nummer 76 ud af 300 institutioner, og den var listet i US News and World Report's rangering af top US Regional Universities (West) 2011 President's National Higher Education Community Service Honor Roll, som er den højeste statslige anerkendelse et universitet kan opnå for sit arbejde med frivilligt arbejde, service-læring og civilt engagement for 5. år i træk.

For 7. år i træk er California State University San Marcos (CSUSM) blevet vinderen af the Environmental Protection Agency's Recycle Mania konkurrencen. CSUSM blev fremhævet i januar 2009 i aviserne Time, Newsweek, U.S. News & World Report, samt andre publikaioner.
Derudover har universitetet vundet store betydningsfude legater inklusive: National Science Foundation 1.95 millioner; Corp National/Community Service 1.5 millioner, NSF 1.2 millioner bare for at nævne nogle enkelte...

Hvorfor studere på California State University San Marcos?

Du får det bedste af begge verdener på CSU San Marcos. Campus ligger i et stille område men kun 35 minutters kørsel fra det livlige San Diego. På 20 minutter kan du være på nogle af Californies mest smukke strande, hvor du kan surfe, svømme og sejle.

California State University San Marcos (CSUSM) bestræber sig på at forberede studerende på at påtage sig lederstillinger i det internationale samfund vi lever i idag, samt at øge antallet og diversiteten af internationale studerende på campus, støtte internationalt fakultets-samarbejde og bakke op om forholdet mellem højere uddannelsesinstitutioner i hele verden.

California State University San Marcos (CSUSM) er blevet anerkendt af StateUniversity.com som det sikreste 4-årge universitet i Californien i Safest Schools rapporten (December 2011). Det er andet år i træk at CSUSM har opnået denne udmærkelse.

Hyggeligt og personligt universitet

CSUSM kombinerer den hyggelige atmosfære ved at være et lille, personligt campus, med den usammenlignelige værdi af California State University. Hvis du vil studere på CSUSM, vil du opleve en uovertruffen lærerstab der nyder at undervise, og et fagudbud der forbereder de studerende til et succesfuldt liv. At levere akademisk høj standard gennem studier af høj kvalitet, gode læringsmuligheder, dygtige undervisere og effektive støttesystemer til de studerende er kernen af det der arbejdes for på CSU San Marcos. Som den største økonomiske drivkraft  for North County San Diego, er en stor del af virksomheder involveret i international handel inklusive: bioteknologi, grøn energi produktion, turisme, sportsudstyr (golf) og andre former for produktion.

Hurtige fakta

Totalt antal studerende:  10,000+
Antal internationale studende: 200
Akademisk kalender (måneder med optag):  September og januar.

Hvad koster det at læse på California State University, San Marcos?

Prrisen afhænger af studieretning og fag. For at få oplyst den præcise pris for uddannelsen samt et cirka budget over leveomkostninger i Californien, anbefaler vi, at du tager kontakt til vores dygtige studievejledere. Studievejledning hos KILROY er gratis.

 

Lyder California State University, San Marcos fristende?
Kontakt os!
Contact