Musicians Institute

Forestilling ved Musicians Institute
 
Kom til infomøde hos KILROY og bliv klog på dine muligheder for at studere i udlandet

Infomøde om studier i udlandet

11. august 2014 København K
Få svar på dine spørgsmål og overblik over hvordan du kan komme på et studieophold i udlandet! Til dette infomøde skitserer vi processen, forklarer hvordan KILROY hjælper dig og hvor i verden du kan studere.
Læs mere

Studievejledning i Aarhus: Studier i udlandet

15. august 2014 Aarhus C
Drømme du om et studieophold i udlandet? Få svar på dine spørgsmål samt gode råd og vejledning til hvordan du kommer af sted! Den 15. august besøger vores studievejleder kontoret i Aarhus, og du har mulighed for at booke et personligt vejledningsmøde.
Læs mere

Studier på Musicians Institute

Drømmer du om at få succes i musikbranchen, så findes der næppe en bedre investering end en uddannelse fra Musicians Institute (MI) i Hollywood.

Hvorfor studere på Musicians Institute?

Uanset om du kan synge, spille bas, skrive musik til film og tv eller lave guitarer, så har Musicians Institute (MI) noget for dig. Du befinder dig i musikindustriens centrum med alt hvad det indebærer af kundskab, inspiration og værdifulde kontakter. Flere af medlemmerne i grupper som Red Hot Chili Peppers, Korn og Weezer samt flere danske kunstnere, har alle været elever på MI. Tag et stort skridt mod en international musikkarriere og sende en ansøgning til en af verdens mest ansete musikskoler.

Musik & studier i udlandet

KILROY er MI's officielle danske repræsentant og vi hjælper dig med din ansøgning, optagelse og vejledning til et succesfuldt musik- og studieophold i Hollywood, USA.

Musicians Institute hjemmeside

www.mi.edu

Kontakt os for information om Musicians Institute
Kontakt os
Contact