Santa Barbara City College

Ansøgning til Santa Barbara City College, USA

Hvis du vil studere på Santa Barbara City College, kan du tage kontakt til KILROY, som er universitetets officielle repræsentant i Danmark. Vi hjælper dig med ansøgningen, gode råd og vejledning og sikrer dig den bedste start på dit studieophold i USA.

Optagelseskrav

SBCC vil evaluere din ansøgning i forhold til dine tidligere og nuværende studier, dine karakterer og de fag som du på nuværende tidspunkt har gennemført. SBCC kræver at du har en studentereksamen, men der gøres visse undtagelser.

Engelsk krav

Alle nye studerende skal igennem en skriftlig evaluering af deres engelsk- og matematikkundskaber når de ankommer til campus, for at studere på Santa Barbara City College. Det er derfor ikke nødvendigt at få foretaget en engelsk test i forbindelse med en evt. ansøgning.

Skulle du dog ønske at undgå evalueringen ved ankomst kan du vælge at tage en TOEFL test og derved undgå evalueringen.

TOEFL Test:  Når man får taget en TOEFL test kan man med fordel bede dem om at sende test resultaterne direkte til skolen. For at de kan gøre dette skal du oplyse denne kode: 4690, når du tilmelder dig testen online.

Ansøgningsfrist

Hvis du ønkser at studere i foråret er ansøgningsfristen som regel i starten af Oktober, mens den er start juli hvis du ønsker at studere dit efterårssemester på Santa Barbara City College. Kontakt KILROY for de præcise ansøgningsfrister for lige netop dit drømmestudie.

Ansøgningsskema til Santa Barbara City College
Hent

 

 

Lyder Santa Barbara City College fristende?
Kontakt os!
Contact