Infodag om studieophold på Griffith University, Australien

København K
Kom til gratis infoarrangement om studielivet på Griffith University
Kom et skridt tættere på studielivet i Australien. KILROY afholder et gratis studieevent, hvor du kan møde Chanelle, der er repræsentant for Griffith University og høre mere om livet som studerende 'Down Under'.

KILROY og Griffith University inviterer til et gratis studieevent tirsdag d. 14. november kl. 16.00. Her kan du få svar på alle dine spørgsmål omkring studieophold i Australien, møde en repræsentant fra universitetet og få en snak med en af vores studievejledere.

På Griffith kan du læse ét enkelt semester eller en hel uddannelse inden for næsten alle fagområder, herunder kan f.eks. nævnes Business, Kriminologi, Kommunikation og Medicin.

Dagens program:

  • 16.00: Velkommen - KILROY byder på snacks og drikkevarer
  • 16.15: Hvordan kan KILROY hjælpe (SU, bolig, ansøgning, visum etc.)
  • 16.30: Oplæg om Griffith University v/ Chanelle
  • 17.00: Personlig vejledning og spørgetime
  • 18.00: Tak for i dag

Kombiner ét semester med et mini-praktikophold!

På Griffith University er der desuden mulighed for at kombinere dit semester med et mini-praktikophold indenfor fagområder som business, marketing, psykologi etc. Praktikopholdet vil typisk foregå i en non-profit organisation, som Griffith finder til dig - dette kan Griffiths repræsentant Chanelle fortælle meget mere om på dagen!

Kort om Griffith University 

Griffith University er et kæmpe universitet med mere end 43.000 studerende fra mere end 150 forskellige lande. Universitet ligger i top 3% af alle verdens universiteter, og har både campuses i Brisbane og Gold Coast. 

Læs mere om Griffith University her

Bemærk: Det er gratis at deltage i eventet. Du er selvfølgelig velkommen til at deltage i hele eller dele af eventet.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmelding til arrangementet

 

 

 

Tilmeld mig!
Kontakt