Audition og infomøde: New York Film Academy

København - adresse offentligøres tættere på data
Drømmer du om en karriere indenfor film og TV? Dette er din chance for at blive optaget på en førende filmskole - New York Film Academy!

Nu har du chancen for at møde repræsentanter fra New York Film Academy og få information om studiet og de fag, som skolen tilbyder. NYFA har afdelinger i både New York og Los Angeles og har en lang liste med tidligere studerende som i dag har en lysende karriere inden for film- og TV-branchen.

Hvis du allerede har søgt ind på NYFA på din foretrukne linje, har du desuden mulighed for at aflægge en audition eller fremvise din portefølje. Når du deltager i NYFA's audition eller gennemgang af din portefølje, bliver du samtidig vurderet til et talent-baseret legat på op til USD 10.000-15.000 pr. år (afhængig af valgte program).

Alle interesserede studerende er velkommen til at tilmelde sig informationsmødet kl. 19, men du kan kun tilmelde dig enten en audition eller et "portfolio review", såfremt du har søgt ind på NYFA.  Kontakt vores studievejledere  hvis du gerne vil i gang med ansøgningsprocessen.

TID OG STED

Dato: Torsdag d. 1. februar
Sted: København - adressen offentliggøres tættere på datoen
Tid: Auditions og gennemgang af portfølje fra 16:00-19:00.*
Informationsmøde fra 19:00-20:00

*Vær opmærksom på at du skal have ansøgt om optagelse på NYFA for at tilmelde dig en audition eller et "portfolio review". 

PROGRAM

16:00 - 19:00: Auditions for Acting for Film & Musical Theatre og gennemgang og vurdering af porteføljer for de andre studieretninger. Hver deltager får 15 minutter til at udføre sin audition (vi sender dig mere info om audition ved tilmelding).

19:00 - 20:00: Repræsentanter fra NYFA vil være tilstede for at fortælle om skolen, fagene og mulighederne i både New York og Los Angeles. Repræsentanterne vil desuden svare på spørgsmål. 

OBS! Der er et begrænset antal pladser, så det er vigtigt, at du registrerer dig, så du er sikret en plads. 

Informationsmøde:

Tilmeld dig informationsmødet hvis du vil vide mere om NYFA's forskellige programmer, ansøgningsprocessen, visum, bolig, legat-muligheder mv. Du får desuden mulighed for at stille spørgsmål. Du behøver IKKE at deltage i en audition / portfolio review for at komme til informationsmødet. Forældre er desuden velkomne og det er gratis at deltage.

Auditions:

Tilmeld dig en audition hvis du er interesseret i et "performance-based" program hos NYFA som "Acting for Film" eller "Musical Theatre" i ét år eller længere.

Din audition vil vare 15 minutter og du bliver vurderet til det talent-baserede legat. For at kunne deltage skal du søge om optagelse hos NYFA igennem KILROY INDEN din audition. Kontakt KILROY for hjælp til din ansøgning og få mere information. Tilmelding nederst på denne side.

Portfolio Review:

Tilmeld dig et portfolio review hvis du er interesseret i et af de visuelle / non-performing programmer hos NYFA, som Screenwriting, Anaimation, Photography, Filmmaking eller Game Design. NYFA afholder portfolio reviews for programmer udenfor Acting og Musical Theatre, som fører til en degree (enten Associate of Fine Arts, Bachelor of Fine Arts, Master of Fine Arts or Master of Arts).

Dit portfolio review vil vare op til 15 minutter og du bliver vurderet til det talent-baserede legat. For at deltage skal du søge om optagelse på NYFA igennem KILROY INDEN dagen for dit portfolio review. Kontakt KILROY for hjælp til din ansøgning og få mere information. Tilmelding nederst på denne side.

Nyfa _musicvideo

Benyt venligst tilmeldingsformen, hvis du er interesseret i en audition eller et portfolio review og/eller hvis du vil deltage i informationsmødet. Husk kun at tilmelde én ansøger pr. tilmelding. Du vil modtage en email fra KILROYs studievejledere med bekræftelse af din audition / portfolio review samt mere information nogle dage efter din tilmelding.

Selvom du tilmelder dig og indsender din ansøgning til NYFA er du ikke forpligtet til at starte på NYFA. Du kan beslutte dig efterfølgende, når/hvis du modtager godkendelse af et legat. KILROY hjælper dig hele vejen!

Læs mere om New York Film Academy her.

Her kan du læse om andre studerende som har gået på NYFA.

Tilmelding til arrangementet

 

 

 

Tilmeld mig!
Kontakt