Webinar: Infomøde om University of South Australia i Adelaide

Webinar - vi sender linket til dig på email dagen inden!
Vil du have et unikt studieophold i en af Australiens mest undervurderede byer? Så er Adelaide med garanti noget for dig.

Glem alt om Sydney, Brisbane og Melbourne! Hvis du gerne vil have en unik Aussie oplevelse, hvor du virkelig kommer tæt på lokalbefolkningen, og samtidigt studerer på et velrenommeret og socialt universitet, bør Adelaide i South Australia uden tvivl være på din radar.

Adelaide er netop blevet udnævnt til verdens #1 "Rising destination" ifølge trip.com-Awards, og det er bestemt ikke uden grund! Adelaide er nemlig både kendt for sin laidback, chillede vibe og som en by, der virkelig elsker at feste og afholde festivaller. Adelaide huser desuden studerende fra hele verden og er generelt en grøn og billig by at leve i, set i forhold til andre australske studiebyer som Melbourne og Sydney. 

Mandag d. 30. april klokken 19.00-20.00 kan du deltage i et online webinar, hvor KILROY fortæller dig mere om Adelaide, det fantastiske studieliv og lidt om ansøgningsproces og finansieringsmuligheder. Webinaret er godt for dig, som overvejer at tage et semester på udveksling eller måske endda en hel bachelor eller kandidat uddannelse i Adelaide. Webinaret foregår på engelsk!

Undervejs i webinaret vil desuden 'møde' en repræsentant fra University of South Australia, som kan fortælle dig mere om universitetet og give dig et indblik i undervisningen, fagene og skolens sociale aktiviteter.

Sådan deltager du:

Webinaret er gratis og alle kan deltage, da det foregår online og du blot skal bruge en computer eller telefon for at se med. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig nedenfor med navn, nummer og email, og så sender vi dig linket til webinaret dagen inden. I emailen vil det også fremgå, hvordan du klikker dig ind på webinaret. Husk, at webinaret foregår på engelsk.

Interesseret? Du kan allerede nu læse mere om University of South Australia samt få et indblik i studielivet med denne artikel om Katrines oplevelser Down Under. 

Vi glæder os til at fortælle dig mere!

Tilmelding til arrangementet

 

 

 

Tilmeld mig!
Kontakt