• feb21

  Drømmer du om at studere i Australien? Så kom og mød vores partneruniversiteter face to face!

  Et stude på den anden side af jorden kan godt virke overvældende og som en urealistisk drøm, når man bliver klar over, hvor meget forberedelse det kræver. Optagelsesprocesser, papirarbejde, boligsituation og legatansøgning er en del af den tilsyneladende uendelige liste af ting, der skal ordnes... og det er derfor vi er her!

  D. 15 marts 2018, har du mulighed for at møde repræsentanter fra nogle af Australiens bedste universiteter, så du kan får svar på alle dine spørgsmål om studier i "the Land Down Under". Vores studievejledere vil naturligvis også være til stede til at svare på alle de spørgsmål, du skulle have.

  Det er gratis at deltage i eventet!

  Du kan møde repræsentanter fra følgende universiteter: Griffith University (Austr... Læs mere
 • feb16

  Praktikhistorie fra San Diego: "Jeg fik lov til at være journalist fra dag ét"

  Mathilde læser Medievidenskab i Aarhus og har gennem hele sin studietid vidst, at hun ville i praktik i udlandet og helst i 'Sunny California'. Som journaliststuderende er der hård konkurrence om praktikpladserne herhjemme, og sammen med lysten til at opsøge nye opl... Læs mere
 • feb15

  5 gode grunde til at tage på studieophold i USA

  Indrøm det nu bare... Du keder dig herhjemme. Du længes efter et andet og mere eksotisk studiemiljø. Ja, du drømmer om en tilværelse et sted, der giver dig nogle andre muligheder, end dem du har i Danmark, og det er jo i virkeligheden nok derfor, du har klikket dig ind på denne artikel.

  Bare rolig, du er ikke alene. Vi skal nok h... Læs mere
 • jan24

  Mød vores partneruniversiteter fra England, USA & Canada

  D. 27. februar giver vi dig muligheden for at møde repræsentanter fra nogle af de bedste universiteter i Canada, USA og England. Tag dine venner eller forældre under armen til en dag fyldt med inspiration og gode råd til studieophold i udlandet. 

  Det er gratis at deltage!


  Hvad kan jeg... Læs mere
 • jan24

  Gik du glip af udveksling gennem dit universitet?

  Mange studerende får i disse dage svar på deres ansøgning om et studieophold i udlandet, og hvis du er én af dem, der fik afslag på din ansøgning af den ene eller anden grund, så lad dig ikke slå ud. Lad KILROY arrangere dit studieophold. Du vil fortryde, hvis du ikke kommer af sted. Tro os!

  Hos KILROY har vi et ... Læs mere
 • dec20

  Dette er verdens bedste universiteter i 2018

  Det anerkendte magazin, QS, har fornylig offentliggjort den årlige kåring af verdens bedste universiteter, og vi er stolte over, at hele 6 af vores samarbejdsuniversiteter er at finde i top 50 - og 9 i top 100.

  Hvis du drømmer om at studere på et af verdens bedste universiteter, så tjek denne liste ud, og se hvilke steder, v... Læs mere
 • nov23

  Danseskole, skuespillerskole, sangskole & musicalskole i USA for dig mellem14-19 år

  Er du mellem 14 og 19 år? Elsker du at synge, danse, spille skuespil og være med i musicals? Mangler du sommerferieplaner i 2018? Gør noget ved dine drømme og rejs på skuespillerskole, sangskole, musicalskole og danseskole i USA i sommerferien, og bliv bedre til det du e... Læs mere
 • nov22

  6 grunde til at du bør læse din bachelor i England

  Hvis du går og leger med tanken om at læse din bachelor uden for Danmark, er det nu du skal spidse ører. Ansøgningsfristen for hele bachelor uddannelser i England nærmer sig nemlig og lukker allerede d. 15. januar for dem, som vil starte i efteråret 2018. Og hvorfor så lige en bacheloruddannelse i England spørger du?... Læs mere
 • nov15

  Se de 5 mest populære universiteter i Australien blandt danske unge

  Danske studerende er tossede med Australiens varme klima, smukke strande, cool byer og venlige mennesker. Dette gør Australien til en af danskernes favorit destinationer, når de tager på studieophold i udlandet. Vi har samlet en top 5 liste over de mest populære universiteter blandt KILROYs danske studerende.

  1... Læs mere
 • nov10

  5 virkelig fede universiteter i udlandet

  Har du taget beslutningen om at studere i udlandet? Er du i tvivl om, hvor det skal være? KILROY har fundet fem fede universiteter, hvor du får hele pakken: Højt fagligt niveau, professionelle undervisere, et godt studiemiljø og masser af oplevelser i fritiden!

  1. Griffith University, Australien Den berømte solskinskyst venter! ... Læs mere
Kontakt