• maj22

  Studiehistorie fra BIMM i London

  Asbjørn har altid drømt om at rejse til udlandet for at udfolde sine musikalske talenter, og en bachelor i sangskrivning i en af verdens største musikalske hot spots var derfor et oplagt studievalg. British & Irish Modern Music Institute (BIMM) i London gav Asbjørn muligheden for at følge sin drøm ved at kombinere en udlandsoplevelse med hans passion for musik. Læs om Asbjørns studieoplevelse her:

  Hvad gav dig lyst til at tage et studieophold i udlandet? Det har altid været en drøm for mig at tage til udlandet for at spille musik, og så længe jeg kan huske, har jeg elsket at opleve nye kulturer og møde nye mennesker. Så da jeg fik muligheden for at kombinere denne udlandslyst med min store interesse for musik, var jeg ikke i tvivl om, at det var det rigtige.

  Det var en svær beslutning at tage afsted, og jeg var selvfølgel... Læs mere
 • maj11

  8 grunde til at et studieophold i udlandet ødelægger dit liv

  1. Din lyst til at rejse og udforske er kommet for at blive... Når du først har smagt på verden omkring dig, vil du aldrig være tilfreds med livet i lille Danmark. Faktisk anser mange det som en "ond cirkel", at mere vil have mere. Din nyopdagede wanderlust forsvinder aldrig.

  2. Din natio... Læs mere
 • apr05

  Studier i Adelaide - Australiens skjulte perle

  Adelaide er en fantastisk by og et undervurderet sted at studere, hvilket der er mange grunde til:

  Adelaide er en by med festlig og venlig atmosfære Det er billigt at bo i Adelaide Adelaide har studerende fra hele verden Adelaide er kendt som "the 20 minute city", fordi det er nemt at komme rundt på kort tid Adela... Læs mere
 • apr04

  10 gode grunde til at studere i Australien

  Australien er et af favoritlandene blandt vores studerende, hvad end det drejer sig om et enkelt semester eller en hel uddannelse. Hvis du alligevel ikke helt er overbevist, har vi listet de 10 bedste grunde til at studere i Australien.

  1. Én af verdens bedste studiebyer QS Worldwide University Ranking rangerer hvert år de b... Læs mere
 • feb21

  Drømmer du om at studere i Australien? Så kom og mød vores partneruniversiteter face to face!

  Et stude på den anden side af jorden kan godt virke overvældende og som en urealistisk drøm, når man bliver klar over, hvor meget forberedelse det kræver. Optagelsesprocesser, papirarbejde, boligsituation og legatansøgning er en del af den tilsyneladende uendelige liste ... Læs mere
 • feb16

  Praktikhistorie fra San Diego: "Jeg fik lov til at være journalist fra dag ét"

  Mathilde læser Medievidenskab i Aarhus og har gennem hele sin studietid vidst, at hun ville i praktik i udlandet og helst i 'Sunny California'. Som journaliststuderende er der hård konkurrence om praktikpladserne herhjemme, og sammen med lysten til at opsøge nye opl... Læs mere
 • feb15

  5 gode grunde til at tage på studieophold i USA

  Indrøm det nu bare... Du keder dig herhjemme. Du længes efter et andet og mere eksotisk studiemiljø. Ja, du drømmer om en tilværelse et sted, der giver dig nogle andre muligheder, end dem du har i Danmark, og det er jo i virkeligheden nok derfor, du har klikket dig ind på denne artikel.

  Bare rolig, du er ikke alene. Vi skal nok h... Læs mere
 • jan24

  Mød vores partneruniversiteter fra England, USA & Canada

  D. 27. februar giver vi dig muligheden for at møde repræsentanter fra nogle af de bedste universiteter i Canada, USA og England. Tag dine venner eller forældre under armen til en dag fyldt med inspiration og gode råd til studieophold i udlandet. 

  Det er gratis at deltage!


  Hvad kan jeg... Læs mere
 • jan24

  Gik du glip af udveksling gennem dit universitet?

  Mange studerende får i disse dage svar på deres ansøgning om et studieophold i udlandet, og hvis du er én af dem, der fik afslag på din ansøgning af den ene eller anden grund, så lad dig ikke slå ud. Lad KILROY arrangere dit studieophold. Du vil fortryde, hvis du ikke kommer af sted. Tro os!

  Hos KILROY har vi et ... Læs mere
 • dec20

  Dette er verdens bedste universiteter i 2018

  Det anerkendte magazin, QS, har fornylig offentliggjort den årlige kåring af verdens bedste universiteter, og vi er stolte over, at hele 6 af vores samarbejdsuniversiteter er at finde i top 50 - og 9 i top 100.

  Hvis du drømmer om at studere på et af verdens bedste universiteter, så tjek denne liste ud, og se hvilke steder, v... Læs mere
Kontakt