• nov23

  Danseskole, skuespillerskole, sangskole & musicalskole i USA for dig mellem14-19 år

  Er du mellem 14 og 19 år? Elsker du at synge, danse, spille skuespil og være med i musicals? Mangler du sommerferieplaner i 2018? Gør noget ved dine drømme og rejs på skuespillerskole, sangskole, musicalskole og danseskole i USA i sommerferien, og bliv bedre til det du elsker med andre unge mellem 14 og 19 år.

  Sommerkursus i Los Angeles eller New York Alle kurserne foregår på American Musical & Dramatic Academy (AMDA) i enten New York eller Los Angeles og har en varighed på to uger. Du kan vælge mellem:

  Sangskole: Pop Star: Recording Artist Musicalskole: Musical Theatre Danseskole: Dance Theatre Skuespillerskole: Acting for the stage Skuespillerskole: Acting for TV & Film

  Livet på High School Summer Conservatory i U... Læs mere
 • nov22

  6 grunde til at du bør læse din bachelor i England

  Hvis du går og leger med tanken om at læse din bachelor uden for Danmark, er det nu du skal spidse ører. Ansøgningsfristen for hele bachelor uddannelser i England nærmer sig nemlig og lukker allerede d. 15. januar for dem, som vil starte i efteråret 2018. Og hvorfor så lige en bacheloruddannelse i England spørger du?... Læs mere
 • nov15

  Se de 5 mest populære universiteter i Australien blandt danske unge

  Danske studerende er tossede med Australiens varme klima, smukke strande, cool byer og venlige mennesker. Dette gør Australien til en af danskernes favorit destinationer, når de tager på studieophold i udlandet. Vi har samlet en top 5 liste over de mest populære universiteter blandt KILROYs danske studerende.

  1... Læs mere
 • nov10

  5 virkelig fede universiteter i udlandet

  Har du taget beslutningen om at studere i udlandet? Er du i tvivl om, hvor det skal være? KILROY har fundet fem fede universiteter, hvor du får hele pakken: Højt fagligt niveau, professionelle undervisere, et godt studiemiljø og masser af oplevelser i fritiden!

  1. Griffith University, Australien Den berømte solskinskyst venter! ... Læs mere
 • okt19

  "At læse i udlandet åbner døre"

  Cathrine Hansen har studeret sin kandidat i Australien på University of Sydney. Hun overvejede i længere tid at læse på CBS, som tilbød den samme uddannelse, før hendes rastløshed og lyst til at opleve verden, bragte hende til Sydney for at studere. Læs om hendes oplevelse med at studere en hel kandidat i udlandet her!

  Hvorfor U... Læs mere
 • okt11

  "Sunshine Coast er det fedeste sted i Australien!"

  Forestil dig følgende: Du står op, når du har lyst, spiser frokost i solen på terrassen, pakker badetøjet og går stille og roligt ned på stranden, drikker tonsvis af lækre smoothies, observerer både delfiner og hvaler der svømmer forbi, inviterer vennerne forbi til bål og kolde øl om aftenen. Velkommen til mit liv! 

  Mit navn... Læs mere
 • okt06

  "De bedste 6 måneder i mit liv"

  Isabelle Marie Zulueta Jensen har tilbragt et semester i New Zealand  på Auckland University of Technology (AUT). Ifølge hende har det været de bedste 6 måneder i hendes liv. Læs mere om hendes erfaringer fra studietiden på New Zealand her! 

  Hvorfor New Zealand og AUT? Jeg har længe ønsket at se New Zealand, og jeg ville gerne gøre noget, som j... Læs mere
 • sep28

  Udlev musikdrømmen på BIMM Institute i London

  Drømmer du om at blive den næste Ed Sheeran, Katy Perry eller Robbie Williams? Så er BIMM Instititute det oplagte sted at tage en fed uddannelse i musikkens verden!

  BIMM Institute er en rendyrket musikinstitution, hvor du kan få den måske bedste musikuddannelse i Europa. BIMM er beliggende i hjertet af Londons musiksce... Læs mere
 • sep26

  Deadline for Colleges nærmer sig - Her er de 5 fedeste!

  Mangler du nogle fede oplevelser og lidt perspektiv på dine fremtidsmuligheder efter gymnasietiden? Et Collegeophold kan give dig netop det, og vi vil derfor gerne præsentere fem fede colleges, som du bør overveje!

  På College kan du læse lige de fag, der passer til dine drømme, du kan bo i nogle af USA... Læs mere
 • sep21

  Mød vores studievejledere i Aarhus d. 28. september

  KILROYs studievejledere kommer til Smilets By torsdag d. 28/9 og derfor giver vi dig lige nu muligheden for at booke et personligt møde med en studievejleder, hvor du kan få tips, hjælp og vejledning til dit kommende studie- eller praktikophold i udlandet. Book et møde her!

  Sådan kan KILROYs studievejledere h... Læs mere
Kontakt