• okt06

  "De bedste 6 måneder i mit liv"

  Isabelle Marie Zulueta Jensen har tilbragt et semester i New Zealand  på Auckland University of Technology (AUT). Ifølge hende har det været de bedste 6 måneder i hendes liv. Læs mere om hendes erfaringer fra studietiden på New Zealand her! 

  Hvorfor New Zealand og AUT? Jeg har længe ønsket at se New Zealand, og jeg ville gerne gøre noget, som jeg samtidigt vidste også gav mening for fremtiden. Derfor faldt valget på et semester i udlandet. Samtidig med at jeg får oplevet, hvordan studielivet er her i storbyen, får jeg også en masse oplevelser udenom studielivet. New Zealand har så utrolig meget at byde på!


  Jeg kiggede på flere forskellige universiteter i New Zealand, men min interesse faldt i særdeleshed på AUT. Skolen har et godt ry, og jeg havde læst mange gode tilbagemeldinger fra tidligere elever. Skolen er også utro... Læs mere
 • sep28

  Udlev musikdrømmen på BIMM Institute i London

  Drømmer du om at blive den næste Ed Sheeran, Katy Perry eller Robbie Williams? Så er BIMM Instititute det oplagte sted at tage en fed uddannelse i musikkens verden!

  BIMM Institute er en rendyrket musikinstitution, hvor du kan få den måske bedste musikuddannelse i Europa. BIMM er beliggende i hjertet af Londons musiksce... Læs mere
 • sep26

  Deadline for Colleges nærmer sig! Her er de 5 fedeste

  Mangler du nogle fede oplevelser og lidt perspektiv på dine fremtidsmuligheder efter gymnasietiden? Et Collegeophold kan give dig netop det, og vi vil derfor gerne præsentere fem fede colleges, som du bør overveje!

  På College kan du læse lige de fag, der passer til dine drømme, du kan bo i nogle af USAs ... Læs mere
 • sep21

  Mød vores studievejledere i Aarhus d. 28. september

  KILROYs studievejledere kommer til Smilets By torsdag d. 28/9 og derfor giver vi dig lige nu muligheden for at booke et personligt møde med en studievejleder, hvor du kan få tips, hjælp og vejledning til dit kommende studie- eller praktikophold i udlandet. Book et møde her!

  Sådan kan KILROYs studievejledere h... Læs mere
 • sep13

  9 gode råd til dig der vil studere i udlandet

  Er du ved at planlægge, eller overvejer du, på et tidspunkt at læse dele af eller hele din uddannelse i udlandet? Så er der med garanti en masse spørgsmål, som du godt kunne tænke dig at få svar på.

  KILROY giver dig en top 9 liste over de vigtigste pointer.

  Råd 1: Fortvivl ikke over forarbejdet Der er rigtig mange der drø... Læs mere
 • sep08

  Queensland University of Technology: Studieophold ved Australiens guldkyst

  Hvad siger du til et studieophold på et af Australiens bedste universiteter? Med sin beliggendhed i delstatshovedstaden, Brisbane, og sit høje undervisningsniveau finder du ikke en meget bedre kombination mellem det lærerige og det eventyrindbydende end hos Queensland Univ... Læs mere
 • aug24

  8 tips til at få mest muligt ud af studiemessen

  Drømmer du om et studieophold i udlandet? Så bør du tage med til vores Study Abroad Fair i København den 31. august, hvor vi får besøg af universiteter fra hele verden, som kan fortælle dig mere om dine muligheder, spændende fag og oplevelser. Her får du 8 tips, som kan være gode at overveje inden.

  Når sommeren er ... Læs mere
 • aug23

  Konkurrence: Vind et rejsegavekort på 5000 kr.

  Vind et KILROY rejsegavekort på 5000 kr. fra Gouda!

  Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at tilmelde dig den gratis Study Abroad Messe i København 31. august fra 15.00 - 18.00. På dagen vil du få udleveret en lille konkurrenceseddel med nogle spørgsmål du skal svare på.

  Sedl... Læs mere
 • aug22

  Universiteter du kan møde til KILROY Study Abroad Fair

  KILROYs Study Abroad messe er en oplagt mulighed for dig, som overvejer et studieophold i udlandet. På messen kan du møde top-universiteter fra hele verden og det er derfor en fantastisk mulighed for at få talt med repræsentanter fra de forskellige universiteter og høre mere om ansøgningsprocesser, udbudte fag,... Læs mere
 • aug18

  Vil du studere i udlandet? 6 gode råd fra en tidligere studerende!

  I efteråret 2016 tog Maria et semester på Griffith University i Australien. Her er hendes 6 bedste råd til dig, der overvejer at tage af sted på studieophold - uanset hvor du gerne vil hen.

  Der kan være langt fra drømmen om et studieophold til du rent faktisk ankommer i f.eks. Australien, USA eller Singap... Læs mere
Kontakt