• dec27

  Ambassadører til KILROY education

  Har du taget en del af din uddannelse i udlandet gennem KILROY education og ønsker du at dele ud af dine erfaringer og give gode råd og tips til kommende studerende?

  Kan du svare ja til ovenstående, er det dig vi leder efter! I løbet af 2012 afholder vi forskellige events og infomøder, hvor studerende kan høre mere om det at tage sin uddannelse i udlandet. Det er vigtigt for os at kunne sætte de studerende i kontakt med andre der netop har været af sted, og kender alt til det at læse i et nyt land.

  Du kommer som ambassadør til at deltage i forskellige infomøder, hvor du tager del i den direkte kontakt med de studerende og fortæller om dine egne oplevelser.

  Så vil DU være med til at give interesserede de helt rigtige forudsætninger for et godt studieophold i udlandet, og har du hvad der skal til?

  Vi søger st... Læs mere
 • dec27

  Infomøde: Australien & New Zealand AFHOLDT

  Nu er det jo snart du skal af sted mod drømmen i udlandet og derfor vil vi gerne invitere dig til før-afrejse informationsmøde om Australien og New Zealand fredag den 6. januar fra kl. 15:30-17:00 i Skindergade 28 i København.

  Australien og New Zealand - er begge fantastiske uddannelses-destinationer, der vil udfordre dig ... Læs mere
 • dec27

  Infomøde: Studier i USA & Canada AFHOLDT

  Nu er det jo snart du skal af sted mod drømmen i udlandet og derfor vil vi gerne invitere dig til et inden-afrejse informationsmøde om USA og Canada fredag den 13. januar.

  Fra sprudlende storbyliv til øde ørkener. Fra stjerne-glitrende Hollywood til charmerende landbrug. Fra gyldne sandstrande til skiløb i snedækkede bjerge. Nordamerika har... Læs mere
 • dec12

  Infomøde om Legatsøgning AFHOLDT 16. januar

  Nu er det snart du skal af sted på drømmestudierne i udlandet og derfor vil vi gerne invitere dig til informationsmøde om legatsøgning.

  Studievejleder Jamina Klitsø vil fortælle lidt om legater, hvordan man søger på den smarte måde, hvilke man kan søge, hvor mange og hvad der skal stå m.m. 

  Der vil selvfølgelig være muli... Læs mere
 • okt25

  Legat til Griffith University i 2012

  Griffith University tilbyder 2 halvårslegater á $11.000 AUD til studerende som vil tage en hel uddannelse på kandidat niveau hos Griffith University med optagelse i 2012.

  Legatet dækker op til $11.000 AUD af din kandidat uddannelse hvis du starter i 2012!!

  Der er deadline d. 9. december 2011 hos Griffith University, så KILROY education skal have den i hænde senest d. 8. december 2011.

   

 • okt18

  Foredrag med San Diego State University AFHOLDT

  Er du interesseret i at studere på San Diego State University, så har du nu muligheden for at møde deres repræsentant Patrick som kan fortælle dig mere om de mange muligheder!  

  Dette foredrag er afholdt. Hold øje med kilroy.dk for information om vores kommende foredrag.


  San Diego State University's repræsent... Læs mere
 • okt12

  Vil du læse i udlandet i 2012 – Du kan nå det endnu!

  Går du med ønsker om at komme til udlandet og studere til foråret 2012? Så kan du stadigvæk nå det! Adskillige universiteter tager stadig studerende ind til studiestart både i januar og februar.

  Se her hvilke universiteter som stadigvæk tager studerende ind og hvornår deres deadline er:

  St... Læs mere
 • okt09

  9 tip til legatansøgningen

  Hvis du skal læse på et universitet i udlandet kan der være gode penge at hente gennem legatansøgninger. Der findes forholdsvis mange legater og fonde i Danmark, og det kan derfor godt betale sig at lægge nogle kræfter i arbejdet.

  1 - Forbered legatansøgningen Begynd med at lave en plan over din legatsøgning, så du har et overblik over din søgeproces.
  <... Læs mere
 • okt06

  Forbered dig til IELTS testen

  IELTS står for International English Language Testing System og har til formål at teste engelskkundskaber hos personer der bo i ikke-engelsktalende lande.

  Der findes to typer af IELTS-tests: "Academic Traning" og "General Training". Hvilken test du skal tage afhænger af om du skal studere, arbejde eller flytte til udlandet. Begge typer består af fire ... Læs mere
 • okt05

  Vejledning til TOEFL testen

  Formålet med TOEFL-testen er at teste engelskkundskaberne hos studerende, som har engelsk som fremmesprog. TOEFL står for Test of English as a Foreign Language. TOEFL testen skal vurdere din evne til at bruge og forstå engelsk i kategorierne lytte, læse, tale og skrive. Derfor er TOEFL testen opdelt i fire dele.

  1) TOEFL - Læsedelen Inkluderer 3-4 pass... Læs mere
Kontakt