• aug17

  KILROYs legatworkshops

  Brug for hjælp til din legatsøgning? Kom til KILROYs legat-workshop og få lidt tips til hvordan du kan søge legater.

  Det kan være lidt af en jungle at søge legater - hvor skal du starte, hvilke legater er relevante, og hvordan skriver man en rigtig god motiveret ansøgning? KILROY kan give dig en rigtig god start på din legatansøgning. Til vores legat-workshops arbejder vi på at skrive de motiverede ansøgninger og vi gennemgår de generelle retningslinjer for legatsøgningen, så du ved hvordan du skal gribe det hele an. Medbring gerne et udkast til en motiveret ansøgning, hvis du allerede har skrevet sådan et, så kan vi kigge på det sammen og du kan få lidt feedback og inspiration til hvordan du kan forbedre dine chancer.

  Tilmelding til legat-workshops er gratis men nødvendig, da der er begrænsede pladser.
  Kontakt os allerede i dag på te... Læs mere
 • aug17

  Infomøder om studier i udlandet

  KILROYs informationsmøder - det perfekte sted at starte din ansøgning om studier i udlandet. KILROY afholder ofte informationsmøder, hvor du kan høre om studier i udlandet generelt, de universiteter vi samarbejder med, og den service vi kan tilbyde dig.

  På et informationsmøde kan du høre om:

  Studier i udlandet generelt KILROYs samarbejdsuniversitete... Læs mere
 • aug01

  Scor topkarakter i TOEFL test

  Gør som Bine Iversen og få top-karakter i TOEFL testen Vil du læse i et engelsktalende land, skal du ofte tage en IELTS eller en TOEFL-test hvis du ikke har adgangskravene i engelsk.

  Nogle uddannelsesinstitutioner har specifikke krav til, hvilken test du skal tage og hvor mange point du skal have. Der findes efterhånden en lang række steder, der udb... Læs mere
Kontakt