Marie skal til New York med KILROY

Marie skal til New York med KILROY

Torsdag d. 22. september deltog Marie i KILROY's torsdagsbar og vandt et rejsegavekort på 10.000 kr. Læs her hvad hun skal bruge pengene på og om hendes kommende studier i New York, hvor hun skal læse gennem KILROY.

Marie Elisabet er opvokset i en mindre by i Nordjylland, hvor hun fra barnsben altid har elsket at optræde foran familie og venner. Teater og skuespil var ikke det mest tilgængelige i byen, så Marie dyrkede gymnastisk og fik derigennem udlevet sin passion for at være på en scene. Først da Marie blev 19 fik hun afprøvet skuespiltalentet og med så stor en succes, at hun blev tilbudt et scholarship på Oure Teaterhøjskole.

Film, Julliard og New York

Drømmene og skuespillet førte Marie til København, hvor hun har boet i et års tid. Her startede hun på skolen Play - Scenen på Islands Brygge, og var bl.a. med i en forestilling på Det Kongelige Teater. Marie har dog aldrig rigtig følt sig hjemme i København og Danmark og efter flere jobs i bl.a. London med en enkelt film og en musikvideo, fik hun smag for udlandet. The Julliard, verdens mest prestigefyldte skuespilskole, i New York havde fanget hendes interesse og i januar 2011 drog hun mod USA for at søge om optagelse. Over 3 måneder deltog hun i forskellige auditions, både foran og bag kameraet og Marie kom endda med til 2. prøven (ud af 4 mulige), men blev herefter valgt fra.

"Jeg takkede nej til flere filmtilbud i London og føler virkelig jeg hører hjemme i New York" forklare Marie, som har besluttet at hun ville forbedre sine skuespilteknikker og samtidig få papirer på de talenter alle siger hun har. Hun kontaktede derfor KILROY efter at have læst om New York Film Academy. "De kan tilbyde kurser i New York, som passer præcis til hvad jeg har brug for." siger Marie om hvorfor valget faldt på New York Film Academy og KILROY.

Til New York med KILROY

New York Film Academy tilbyder kurser af forskellig varighed og Marie har valgt et kursus på 8 uger, hvor hun bl.a. skal igennem tekniktræning foran kameraet. Kurset er intenst og kortvarigt så Marie håber på at få så meget intensiv træning at hun umiddelbart efter, igen kan prøve lykken på The Julliard i New York.

Gavekortet som Marie vandt i forbindelse med KILROY's 20 års fødselsdag skal bruges på flybilletter til New York, måske et par oplevelser og en tur hjem, så hun kan fejre jul med familien i Danmark.

marie new york 1280x720

Er du interesseret i at vide mere om KILROY educations samarbejdsuniversiteter og de forskellige kurser på New York Film Academy er du altid velkommen til at kontakte KILROY .

Relaterede indlæg
Kontakt