• okt25

  Legat til Griffith University i 2012

  Griffith University tilbyder 2 halvårslegater á $11.000 AUD til studerende som vil tage en hel uddannelse på kandidat niveau hos Griffith University med optagelse i 2012.

  Legatet dækker op til $11.000 AUD af din kandidat uddannelse hvis du starter i 2012!!

  Der er deadline d. 9. december 2011 hos Griffith University, så KILROY education skal have den i hænde senest d. 8. december 2011.

   

 • okt18

  Foredrag med San Diego State University AFHOLDT

  Er du interesseret i at studere på San Diego State University, så har du nu muligheden for at møde deres repræsentant Patrick som kan fortælle dig mere om de mange muligheder!  

  Dette foredrag er afholdt. Hold øje med kilroy.dk for information om vores kommende foredrag.


  San Diego State University's repræsent... Læs mere
 • okt12

  Vil du læse i udlandet i 2012 – Du kan nå det endnu!

  Går du med ønsker om at komme til udlandet og studere til foråret 2012? Så kan du stadigvæk nå det! Adskillige universiteter tager stadig studerende ind til studiestart både i januar og februar.

  Se her hvilke universiteter som stadigvæk tager studerende ind og hvornår deres deadline er:

  St... Læs mere
 • okt09

  9 tip til legatansøgningen

  Hvis du skal læse på et universitet i udlandet kan der være gode penge at hente gennem legatansøgninger. Der findes forholdsvis mange legater og fonde i Danmark, og det kan derfor godt betale sig at lægge nogle kræfter i arbejdet.

  1 - Forbered legatansøgningen Begynd med at lave en plan over din legatsøgning, så du har et overblik over din søgeproces.
  <... Læs mere
 • okt06

  Forbered dig til IELTS testen

  IELTS står for International English Language Testing System og har til formål at teste engelskkundskaber hos personer der bo i ikke-engelsktalende lande.

  Der findes to typer af IELTS-tests: "Academic Traning" og "General Training". Hvilken test du skal tage afhænger af om du skal studere, arbejde eller flytte til udlandet. Begge typer består af fire ... Læs mere
 • okt05

  Vejledning til TOEFL testen

  Formålet med TOEFL-testen er at teste engelskkundskaberne hos studerende, som har engelsk som fremmesprog. TOEFL står for Test of English as a Foreign Language. TOEFL testen skal vurdere din evne til at bruge og forstå engelsk i kategorierne lytte, læse, tale og skrive. Derfor er TOEFL testen opdelt i fire dele.

  1) TOEFL - Læsedelen Inkluderer 3-4 pass... Læs mere
Kontakt