• dec27

  Ambassadører til KILROY education

  Har du taget en del af din uddannelse i udlandet gennem KILROY education og ønsker du at dele ud af dine erfaringer og give gode råd og tips til kommende studerende?

  Kan du svare ja til ovenstående, er det dig vi leder efter! I løbet af 2012 afholder vi forskellige events og infomøder, hvor studerende kan høre mere om det at tage sin uddannelse i udlandet. Det er vigtigt for os at kunne sætte de studerende i kontakt med andre der netop har været af sted, og kender alt til det at læse i et nyt land.

  Du kommer som ambassadør til at deltage i forskellige infomøder, hvor du tager del i den direkte kontakt med de studerende og fortæller om dine egne oplevelser.

  Så vil DU være med til at give interesserede de helt rigtige forudsætninger for et godt studieophold i udlandet, og har du hvad der skal til?

  Vi søger st... Læs mere
 • dec27

  Infomøde: Australien & New Zealand AFHOLDT

  Nu er det jo snart du skal af sted mod drømmen i udlandet og derfor vil vi gerne invitere dig til før-afrejse informationsmøde om Australien og New Zealand fredag den 6. januar fra kl. 15:30-17:00 i Skindergade 28 i København.

  Australien og New Zealand - er begge fantastiske uddannelses-destinationer, der vil udfordre dig ... Læs mere
 • dec27

  Infomøde: Studier i USA & Canada AFHOLDT

  Nu er det jo snart du skal af sted mod drømmen i udlandet og derfor vil vi gerne invitere dig til et inden-afrejse informationsmøde om USA og Canada fredag den 13. januar.

  Fra sprudlende storbyliv til øde ørkener. Fra stjerne-glitrende Hollywood til charmerende landbrug. Fra gyldne sandstrande til skiløb i snedækkede bjerge. Nordamerika har... Læs mere
 • dec12

  Infomøde om Legatsøgning AFHOLDT 16. januar

  Nu er det snart du skal af sted på drømmestudierne i udlandet og derfor vil vi gerne invitere dig til informationsmøde om legatsøgning.

  Studievejleder Jamina Klitsø vil fortælle lidt om legater, hvordan man søger på den smarte måde, hvilke man kan søge, hvor mange og hvad der skal stå m.m. 

  Der vil selvfølgelig være muli... Læs mere
Kontakt