• nov21

  Mød KILROY education: Studiemesser 2013

  Mød KILROY education på årets studiemesser; Uddannelse Uden Grænser 2013. Vi besøger Århus, Aalborg, Odense og København.

  Vil du studere Samfundsfag i Australien, Historie i Canada eller Markedsføring i USA? Uddannelsessystemet kan være en jungle og planlægningen af studieophold i udlandet til tider uoverskuelig. KILROY educations studievejledere er specialiseret i at hjælpe og vejlede dig, så du finder det rette studie, universitet og studieland til dit studieophold i udlandet.

  Vi hjælper dig gennem hele forløbet med rådgivning, ansøgning og optagelse på det universitet der matcher dine drømme, dit studie og vil give dig en oplevelse for livet.

  Mød vores studievejledere på Uddannelse Uden Grænser 2013 i følgende byer:

  By Sted København 09-01-13: 08.30-19.0... Læs mere
 • nov19

  Odense: Infomøde om studier i udlandet

  D. 17. december besøger vores studievejledere Jamina og Desiree fra KILROY education vores butik i Odense. Grib chancen for en snak om dine studiedrømme i udlandet.

  Hvis du drømmer om et studieophold i udlandet i forbindelse med din danske uddannelse eller vil tage en hel bachelor eller kandidat i udlandet, kan vi hjælpe dig med at finde det... Læs mere
 • nov12

  Studerende fortæller: Hospitality & Tourism i New Zealand

  Jeg har ønsket at komme til New Zealand siden jeg lavede en opgave om adventure/turisme i gymnasiet. Efter jeg blev student, arbejdede jeg i et rejsebureau og da jeg skulle i gang med min videregående uddannelse, så kom New Zealand på banen igen.

  KILROY anbefalede mig Auckland University of Technology, og jeg har aldrig fort... Læs mere
 • okt23

  Studer sundhedsfag på Curtin University i Australien

  Curtin University er placeret ved et af de mest omfattende sundhedsfokuserede campus i Oceanien. Du har som studerende mulighed for at vælge mellem en bred vifte af sundhedsfaglige programmer, fra det fakultet i det vestlige Australien, som uddanner flest indenfor sundhedsfag.

  Curtin University har mange nationalt og interna... Læs mere
 • sep24

  Hanna har læst på New York Film Academy

  Jeg deltog i en 4 ugers fotografi-workshop på New York Film Academy i sommeren 2012. Det var de mest lærerige og oplevelsesfyldte 4 uger i mit liv. Skolen gav mig så meget mere end blot kundskaber i fotografering, den gav mig venner for livet og muligheden for at se et andet New York end hvad film og turistbrochurer viser.

  Søde og afsla... Læs mere
 • jul31

  Kom du ikke ind på drømmestudiet?

  De mange ansøgere der ikke kom ind på deres studievalg i Danmark må ikke opgive håbet om studiedrømmene. Grib chancen og få et internationalt perspektiv på din uddannelse.

  Vi ved det er surt at få et nej til sit drømmestudie, men der er stadig håb for dem der tør tage springet og studere i udlandet! Sammen med KILROYs studievejledere kan vi sammen ... Læs mere
 • jul11

  Mød KILROY på årets studiemesser

  Studiestart nærmer sig og mange studerende går med drømmen om at komme på studieophold i udlandet. Vil du have hjælp til at realisere din drøm bør du benytte chancen for at møde KILROY education på dette års studiemesser.

  Mød KILROY education og få gode råd og vejledning til hvordan du kommer på drømmestudiet i udlandet. Vi har samarbejdsuniversiteter ... Læs mere
 • maj21

  Boliggaranti ved The University of Technology, Sydney

  At finde bolig er muligvis en af dine største bekymringer, hvis du vil studere i udlandet. Ved The University of Technology i Sydney tilbyder de nu boliggaranti for internationale studerende.

  Alle udvekslingsstuderende og study abroad studerende er garanteret bolig i et af kollegierne ved The University of Te... Læs mere
 • apr25

  Infomøder om studier i udlandet

  Af Malte
  Går du med drømmen om at studere eller tage et praktikophold i udlandet, har du nu en oplagt mulighed for at få svar på de spørgsmål du måtte have vedr. uddannelse i udlandet.

  Vi afholder en række inspirerende infomøder om studier i USA og Canada, Australien og New Zealand, Kina og Dubai samt Legater, hvor du får rig mulighed fo... Læs mere
 • apr16

  UTS Study Abroad Excellence Scholarship

  University of Technology Sydney tilbyder merit scholarships til internationale studerende der optages på Study abroad.

  Scholarshippet vil blive tildelt udelukkende på baggrund af den studerendes hidtidige akademiske præstationer. Alle study abroad studerende der optages med studiestart fra Semester 2, 2011 til Semester 2, 2013 (ink... Læs mere
Kontakt