• apr25

  Infomøder om studier i udlandet

  Af Malte
  Går du med drømmen om at studere eller tage et praktikophold i udlandet, har du nu en oplagt mulighed for at få svar på de spørgsmål du måtte have vedr. uddannelse i udlandet.

  Vi afholder en række inspirerende infomøder om studier i USA og Canada, Australien og New Zealand, Kina og Dubai samt Legater, hvor du får rig mulighed for at tale med studievejlederne fra KILROY education. Du kan med garanti få svar på dine spørgsmål vedr. studier, ansøgning og hvad der ellers måtte vente på dig ude i verden.

  Læs mere om de enkelte infomøder, og tilmeld dig her.

  Nordamerika og Canada Australien og New Zealand Kina og Dubai Legater Vi har pt ingen planlagte infomøder, men hold øje med education.kilroy.dk - der kommer snart nye datoer for vores foredrag og infomøder i efteråret 2012.

 • mar19

  Studie-beretning fra Curtin University

  Marte Klepsvik fra Bergen i Norge hjemvendte i 2011 fra et studieophold på Curtin University i Australien. Læs her om hendes overvejelser med at studere i udlandet, valg af universitet og uddannelse samt hendes oplevelser på Curtin.

  Marte Klepsvik blev først fristet af muligheden for at studere i udlandet gennem sin fætter, som netop var hjemvend... Læs mere
 • mar16

  Infomøder om studier i USA & Canada

  Af Malte
  Går du med drømmen om at studere eller tage et praktikophold i udlandet, og har USA eller Canada været med i overvejelserne? Du har nu en oplagt mulighed for at få svar på de spørgsmål du måtte have vedr. uddannelse i Nordamerika.

  Vi afholder en række inspirerende infomøder om studier i USA og Canada, hvor du får rig mulighed for... Læs mere
 • mar16

  Infomøder om studier i Australien & New Zealand

  Af Malte
  Går du med drømmen om at studere eller tage et praktikophold i udlandet, og har Australien eller New Zealand været med i overvejelserne? Du har nu en oplagt mulighed for at få svar på de spørgsmål du måtte have vedr. studier Down Under.

  Vi afholder en række inspirerende infomøder om studi... Læs mere
 • mar16

  Infomøder om studier i Asien & Dubai

  Af Malte
  Går du med drømmen om at studere eller tage et praktikophold i udlandet, og har Asien eller Dubai været med i overvejelserne? Du har nu en oplagt mulighed for at få svar på de spørgsmål du måtte have vedr. uddannelse på et universitet i Asien og Dubai.

  Vi afholder en række inspirerende infomøder om studier i Kina, Thailand, Indone... Læs mere
 • mar16

  Infomøder om legatsøgning

  Af Malte
  Skal du på studier i udlandet gennem KILROY education, og vil du gerne vide mere om legater? Til dette infomøde har du mulighed for at få svar på de spørgsmål du måtte have vedr. uddannelseslegater til studier i udlandet.

  Vi afholder en række inspirerende infomøder, hvor du får rig mulighed for at tale med studievejlederne fra KILROY education. Du kan med garanti f... Læs mere
 • mar05

  Følg Katrines studieophold på La Trobe, Melbourne

  Her er den første beretning om Katrine Jakobsens oplevelse, da hun i januar 2012, tog af sted med KILROY education, for at studere Humanities på  La Trobe.
  Så fik jeg langt om længe pakket sydfrugterne og drog af sted mod kontinentet under ækvator - landet Down Under, nærmere bestemt Melbourne. En måned er fløjet forbi, sommeren ... Læs mere
Kontakt