UTS Study Abroad Excellence Scholarship

UTS Study Abroad Excellence Scholarship

University of Technology Sydney tilbyder merit scholarships til internationale studerende der optages på Study abroad.

Scholarshippet vil blive tildelt udelukkende på baggrund af den studerendes hidtidige akademiske præstationer. Alle study abroad studerende der optages med studiestart fra Semester 2, 2011 til Semester 2, 2013 (inklusiv) og som opfylder betingelserne, vil modtage et scholarship.

Værdi og varighed

Scholarshippet vil blive tildelt samtidig med tilbud om optagelse. Hvert scholarship har en værdi af AUS $2000 (som vil blive fratrukket én gang og fra det første semester's tuition fees).

Hvem kan søge?

Alle kommende internationale studerende der søger optagelse på et study abroad program fra Semester 2, 2011 til Semester 2, 2013 (inklusiv).

Hvilke kurser skal indgå?

Alle kurserne under study abroad programmerne kan indgå.

Udvælgelses process

Udvælgelsen sker på baggrund af dine seneste akademiske præstationer ved videregående uddannelse som er godkendt som adgangsgivende af UTS til at komme i betragtning til optagelse på study abroad program.

Hvordan ansøger du om legatet?

Du vil automatisk blive taget i betragtning til legatet, når du har indsendt en ansøgning om optagelse på et study abroad program på UTS, der ligger mellem Semester 2, 2011 and Semester 2, 2013 (inklusiv). Du skal altså ikke indsende en separat legatansøgning eller yderligere dokumentation end hvad der kræves til ansøgningen om optagelse på et study abroad program.

Hvornår kan der søges om legatet?

Der åbnes for ansøgning: 15/03/2012
Der lukkes for ansøgning: 30/06/2013

Ønsker du yderligere informationer?

Kontakt:

Exchange Officer, Phone: + 61 2 9514 7842
Email: studyabroad.exchange@uts.edu.au
Website: http://www.uts.edu.au/future-students/international

 

Kontakt