• jul31

  Kom du ikke ind på drømmestudiet?

  De mange ansøgere der ikke kom ind på deres studievalg i Danmark må ikke opgive håbet om studiedrømmene. Grib chancen og få et internationalt perspektiv på din uddannelse.

  Vi ved det er surt at få et nej til sit drømmestudie, men der er stadig håb for dem der tør tage springet og studere i udlandet! Sammen med KILROYs studievejledere kan vi sammen finde den rette uddannelse og det rette universitet for dig.

  Tag din drømmeuddannelse i udlandet Gennem et stærkt samarbejde med universiteter i hele verden kan vi tilbyde stort set alle studieretninger og fag i lande som Australien, New Zealand, USA, Kina, Thailand, Indonesien og Canada. Fordelen ved at læse din uddannelse i udlandet, er at du både får din drømmeuddannelse og oplever en anden hverdags- og studiekultur - noget der ruster dig på en hel særlig måde til et internationalt ... Læs mere
 • jul11

  Mød KILROY på årets studiemesser

  Studiestart nærmer sig og mange studerende går med drømmen om at komme på studieophold i udlandet. Vil du have hjælp til at realisere din drøm bør du benytte chancen for at møde KILROY education på dette års studiemesser.

  Mød KILROY education og få gode råd og vejledning til hvordan du kommer på drømmestudiet i udlandet. Vi har samarbejdsuniversiteter ... Læs mere
Kontakt