Studer sundhedsfag på Curtin University i Australien

Studer sundhedsfag på Curtin University i Australien

Curtin University er placeret ved et af de mest omfattende sundhedsfokuserede campus i Oceanien. Du har som studerende mulighed for at vælge mellem en bred vifte af sundhedsfaglige programmer, fra det fakultet i det vestlige Australien, som uddanner flest indenfor sundhedsfag.

Curtin University har mange nationalt og internationalt krediterede programmer, og universitetets studerende er velansete, attraktive og klare til arbejdslivet efter endt uddannelse. Curtin vedligeholder stærke bånd mellem uddannelse og industri, hvilket giver de studerende en ballast og faglig viden, som er anvendelig i hele verden. I et survey gennemført i 2011 viste det sig at hele 85 % af studerende uddannet på Curtin University, efter blot 4 måneder havde fundet studierelevant arbejde.

Den bedste master i psykologi

Curtin University's Master of Psychology blev for nylig anerkendt i "Australian Graduate Survey" som nummer 1 i Australien for "student satisfaction".

Curtins "School of Psychology and Speech Pathology" har udbudt psykologiprogrammer siden 1964, og skolens Bachelor og Master of Psychology er akkrediteret (godkendt) af "Australian Psychology Accreditation Council" (APAC).

Curtins psykologiprogram er attraktivt for norske studenter

Curtin University har gennem flere år tiltrukket et stort antal norske studerende, som ønsker en enestående universitetsuddannelse og en givende international studieoplevelse. Den norske Bachelor of Psychology studerende Siren Tønnesen fortæller at valget om at studere på Curtin var let og hun vægtede specielt universitetets internationale omdømme.

"Jeg ville studere på Curtin på baggrund af deres omdømme," siger Siren. "Det var vigtigt for mig at universitetet havde det rette omdømme i udlandet, eftersom mine planer var at flytte tilbage til Europa efter studierne."

Siren var også tiltrukket af Curtins fokus på praktisk indlæring og betydningen dette ville have for hendes fremtidige karriere.

"Sammenlignet med de andre universiteter jeg har studeret på, kunne Curtin tilbyde mere praktiskorienteret kursusarbejde, hvilket jeg virkelig fandt interessant. Det gav mig mulighed for bedre at kunne relatere mine studier til den virkelige verden."

"Underviserne var passionerede og dygtige. Det var inspirerende at tale med dem og det gav mig tiltro til at jeg havde valgt den rette profession."

Andre studier som er populære for norske studerende:

 

Sygepleje

The School of Nursing and Midwifery" er den ældste i det vestlige Australien. Det fortsætter med at sætte standarden for sygeplejer-uddannelsen i delstaten, gennem samarbejdsaftaler med sundhedssektoren og integreret med lærings- og forskningsprogrammer producerer skolen veluddannede og arbejdsmarkeds-parate studerende.

Undergraduate courses:

  • Bachelor of Science (Nursing)

Fysioterapi

Curtins "School of Physiotherapy" har mere end 60 års erfaring i at uddanne højkvalitets fysioterapeuter, som praktiserer i både Australien og internationalt. Skolens "undergraduate" (bachelorgrad) og postgraduate (master mv.) kurser tiltrækker dygtige og dedikerede studerende. Faciliteterne er fantastiske og underviserne er dedikerede og professionelle.

Den norske studerende Jarle Bonn Pedersen er i øjeblikket i færd med en Master of Clinical Physiotherapy ved Curtin og siger at universitetets internationale anerkendelse var attraktiv og afgørende i valget af universitet til sine masterstudier.

 "Jeg havde hørt godt om Curtin University gennem kolleger fra Jamaica, samt andre kolleger jeg har mødt på forskellige kurser i Norge," forklarer Jarle.

"Curtin har givet mig værktøjer, så jeg sikkert og med selvtillid kan håndtere forskellige situationer."

Undergraduate courses:

  • Bachelor of Science (Physiotherapy)
  • Master of Physiotherapy (Entry Level)

Public Health

I mere end 30 år har Curtins School of Public Health kunne tilbyde studerende omfattende kursusprogrammer, der dækker 11 vigtige områder af "public health". Du kan bl.a. fordybe dig i studier som: environmental health, health promotion, nutrition, occupational health and safety, epidemiology and biostatistics samt health administration and evaluation. Her er mulighed for uddannelse på både bachelor- og master niveau.

Mere information

Curtin University er det største og mest multikulturelle universitet i Vestaustralien. Curtin Bentley Campus er placeret kun 6 km fra centrum af Perth, hvilket giver de studerende mulighed for at opleve byen om områdets attraktioner. Perth blev anerkendt som en af verdens mest "livlige byer" gennem "The Economist Intelligence Unit's 2012 Global Liveability Survey."

Tal med KILROYs studievejledere om mulighederne for at studere sundhedsfaglige studier på Curtin. Vores studievejledning er gratis.

Læs mere om at studere i Australien her

Relaterede indlæg
Kontakt