• nov21

  Mød KILROY education: Studiemesser 2013

  Mød KILROY education på årets studiemesser; Uddannelse Uden Grænser 2013. Vi besøger Århus, Aalborg, Odense og København.

  Vil du studere Samfundsfag i Australien, Historie i Canada eller Markedsføring i USA? Uddannelsessystemet kan være en jungle og planlægningen af studieophold i udlandet til tider uoverskuelig. KILROY educations studievejledere er specialiseret i at hjælpe og vejlede dig, så du finder det rette studie, universitet og studieland til dit studieophold i udlandet.

  Vi hjælper dig gennem hele forløbet med rådgivning, ansøgning og optagelse på det universitet der matcher dine drømme, dit studie og vil give dig en oplevelse for livet.

  Mød vores studievejledere på Uddannelse Uden Grænser 2013 i følgende byer:

  By Sted København 09-01-13: 08.30-19.0... Læs mere
 • nov19

  Odense: Infomøde om studier i udlandet

  D. 17. december besøger vores studievejledere Jamina og Desiree fra KILROY education vores butik i Odense. Grib chancen for en snak om dine studiedrømme i udlandet.

  Hvis du drømmer om et studieophold i udlandet i forbindelse med din danske uddannelse eller vil tage en hel bachelor eller kandidat i udlandet, kan vi hjælpe dig med at finde det... Læs mere
 • nov12

  Studerende fortæller: Hospitality & Tourism i New Zealand

  Jeg har ønsket at komme til New Zealand siden jeg lavede en opgave om adventure/turisme i gymnasiet. Efter jeg blev student, arbejdede jeg i et rejsebureau og da jeg skulle i gang med min videregående uddannelse, så kom New Zealand på banen igen.

  KILROY anbefalede mig Auckland University of Technology, og jeg har aldrig fort... Læs mere
Kontakt