• maj23

  Studieophold i udlandet: Isabella på Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT)

  Isabella har tilbragt et semester på Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) i Australien, hvor hun fulgte 3 fag:Communication design project – illustration, Design in advertising og Advertising professional practice.

  Undervisning med workshops og ekskursioner I faget “communication design project” havde de én gang om ugen undervisning kombineret med workshop i 4 timer, men det foregik ikke altid i klasseværelset. Omkring hver 2. undervisningsgang var de på udflugt. Blandt andet var de i Zoo, på medicinsk institut og på diverse museer hvor de modtag privat undervisning af museumsarbejdere. Hver uge blev de introduceret til en ny tegnestil og nye materialer at arbejde med, og så skulle de derfra selv udvikle et nyt værk.

  I de øvrige 2 fag; Design in Adverti... Læs mere
 • maj22

  Studieophold i udlandet: Anja på Hawaii Pacific University

  Vi vil bringe en lille artikelserie, hvor vores egne kunder, der har været på studieophold i udlandet, fortæller om hvordan det er at studere og gå til eksamen i andre lande. Hvad er de største forskelle, er der noget der er lettere eller sværere i forhold til at få gode karakterer, og hvad kan man egentlig få ud af at ta... Læs mere
 • maj03

  Fatime på praktikophold i New York

  Læs her om Fatime´s oplevelser i New York, da hun i sommeren 2012 var på praktikophold med Dream Careers som praktikant for musikmagasinet FILTER Magazine. Hun arbejdede i deres Marketing og Promotions afdeling, og beskriver opholdet som en af de bedste og sjoveste somre i sit liv. 

  Arbejde på et musikmagasin i New York År efter år er jeg ... Læs mere
 • maj03

  En studerende fortæller - Kokken der blev industridesigner

  Efter studier i både industridesign og måltidsopbygning samt flere års erfaring som kok havnede Bengt Brummer i San Francisco for at tage del i den specielle designscene som byen tilbyder. I den benhårde designbranche gælder det om at omgive sig med de rette personer.

  Af Ida Käll, artikel fra The Scholar

  Du har en spæ... Læs mere
Kontakt