Fatime på praktikophold i New York

Fatime på praktikophold i New York

Læs her om Fatime´s oplevelser i New York, da hun i sommeren 2012 var på praktikophold med Dream Careers som praktikant for musikmagasinet FILTER Magazine. Hun arbejdede i deres Marketing og Promotions afdeling, og beskriver opholdet som en af de bedste og sjoveste somre i sit liv. 

Arbejde på et musikmagasin i New York

År efter år er jeg vendt tilbage til min yndlingsby New York City som turist, men denne gang besluttede jeg mig for at lave noget andet; arbejde! Jeg fandt praktikpladsen gennem Dream Careers, en samarbejdspartner til KILROY.

At arbejde for FILTER Magazine var rigtigt sjovt. Mine kollegaer har arbejdet på magasinet siden det blev lanceret, og er meget talentfulde indenfor musikbranchen. Jeg lærte en masse, og allerede på den første dag blev jeg sat på hårdt arbejde, og jeg blev forventet at kontakte nye klienter de ønskede at samarbejde med.

På agendaen: Research, festivaller & koncerter

Nogle dage sad jeg foran PowerPoint og lavede en masse research arbejde, og andre dage kunne det hele handle om musik, hvor jeg skulle tage til koncerter og promovere det optrædende band. Der var også den gang hvor jeg skulle tage til Lollapaloozafestivalen i Chicago - en meget sjov oplevelse!

En anden yndlingsopgave jeg havde var at tage rundt til forskellige butikker i  New York City og distribuere nye udgivelser fra bands som musikmagasinet arbejder sammen med. Det var en chance for at opdage ny musik såvel som nye områder af byen.

At bo og arbejde i New York - vidunderligt!

New York City er som by helt fantastisk. Der sker noget hele tiden, specielt om sommeren. Tag dig tid til at udforske nye område frem for at holde dig til de typiske turistområder, og så er der god sansynlighed for at du vil opdage mange nye gemte favoritsteder sammen med dine nye venner fra Dream Careers' programmet, der består af omkring 200 studerende fra hele verden!

At være på praktikophold og arbejde i New York City vil blive til det, du gør ud af det. Mit råd til de der overvejer at gøre noget lignende er ikke at have for høje forventninger, men være klar til at yde dit bedste... og lidt ekstra! Det der dér du lærer mest, vover at påtage dig større udfordringer og får så meget mere tilbage!

/ / Fatime Nedzipovska

 

Læs mere om praktikophold i USA
HER


Fatime fick både göra research och gå på konserter/festivaler på sin praktik

Lär känna nya vänner när du gör praktik i USA

Relaterede indlæg
Kontakt