• jun18

  Gines liv som studerende i San Diego

  Vores egen praktikant Gine har været på studieophold på San Diego State University i USA. Her kan du læse hendes refleksioner over hendes faglige og personlige udvikling, og ikke mindst hendes spændende observationer af de store kulturelle forskelle der er mellem Danmark og USA!

  Løbende vurdering og intet grønt eksamensbord I USA har alt hvad man foretager sig i løbet af semesteret indflydelse på eksamenskarakteren. Så der er ikke noget med at gå op og score den gode karakter til sidst, fortæller Gine. Din deltagelse i undervisningen og din tilstedeværelse har også indflydelse. Der er ingen mundtlige eksamener. Gine havde en fremlæggelse på 15 minutter som del af den afsluttende karakter, men det var ikke en mundtlig eksamen som vi kender fra Danmark, ved bordet med den grønne dug.

  En anden stor forskel er... Læs mere
 • jun18

  Studerende fortæller om hvorfor man skal studere i udlandet

  Vi har lavet en spørgeskemaundersøgelse blandt de studerende vi senest har sendt på studieophold i udlandet, for at finde ud af, hvad de egentlig fik ud af deres ophold – og dermed også, hvad du kan forvente at få ud af dit ophold, hvis du vælger at rejse ud for et semester eller måske en hel uddanne... Læs mere
 • jun14

  Ansøg om praktikophold i Kina - legatmuligheder

  OBS. dette legat var kun tilgængelig til ophold i 2013, og er ikke længere aktuelt. Hold øje med vores nyhedssektion for info om kommende legatmuligheder eller kontakt KILROY for mere information omkring dit praktikophold i Kina.

  Praktikplads i Kina KILROY giver dig chancen for at få et legat på 1000 EUR når du ansøger om praktikophold igennem os til ... Læs mere
 • jun07

  Inspirationseftermiddage med KILROY education

  Tag styringen over din uddannelse, karriere og fremtid – hvordan får du mest ud af den? Som noget helt nyt lancerer KILROY education inspirationseftermiddage, hvor du kan få en snak om dine muligheder for studie- og praktikophold i udlandet. 

  Hvorfor tage til udlandet, man kan få studie og erhvervserfaring i DK? Uddann... Læs mere
Kontakt